- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rive
veterán
Huh, efölött elsiklottam.
A reball lehet javítás - ha a chip-carrier és a nyák között van a szakadás, pl. némelyik XBox jellegzetes hibája ez.
De: a tipikus NVidia-pestisnél a chip és a chip-carrier között van a szakadás, erre nem jó a reball, csak (ideig-óráig, talán) a sütés (amit a reball is biztosít, ugye).
-
1024kb-ot tudott max kezelni (van olyan XT-ém amiben ennyi van), de a 640kb feletti részt nem lehetett kihasználni az a romoknak volt fenntartva, ezért ált csak 640kb-al szerelték őket.
bacsis: Elég sok XT-én is futó játékkal lehet adlibot használni, néhányal akár sb-ét is de az már tényleg túlzás egy XT-be, mondjuk egy turbó XT-ben VGA-val simán elfér egy Adlib. -
-
fülessel hangfallal is szintén zenész
szóval igen.. mindenki áll előtte érdekesen.. és látatlanban tényleg kibeszéltünk minden dolgot... ezt ha kiderítenm, tuti olyan dolgo lesz amire vagy azért nem gondoltunk, mert kb esélye 0 hogy az okozzon problémát, vagy esetleg számíthatott volna, csak nem írtam le mert nem tartottam fontosnak, pl iylen hogy AT/PS2-es átalakítóval van a gépre bill. dugva és így senki sem gondolt rá... de egy biztos, ha kiderül sztem mindenki fogja majd a fejét -
-
-
-
egyenlőre úgy működik hogy térdedre betámasztod és jól megfeszíted.. kiszedtem a beliből az alu merevítő lemezeket hogy jobban görbüljön... így okés a gép
ha leteszed az asztalra nincs hiba... mozgás hordozá következtében ismét előjön.. akkro emgint térdre kell vágni megfeszíteni s mikor már ízomból megfeszül és elkezdene recsegni akkro vissza az asztalra és megy tovább
tudsz ilyent is orvosolni?
-
-
-
Én csináltam 50 tűs kártyát egy csak külső csatolós adaptec kártyából
A helye megvolt, beforrasztottam az 50 tűt, de figyelve hogy a tüskék élei jól álljanak (ugye ezek nem kerek tüskék), teljesen jól működött, win alatt látott cd-t, meg emlékeim szerint hdd-t is.
Ilyesmi volt, csak talán nem volt rajta jumper, és nem is ilyen vágott formájú volt, a piros kütyük (terminátorok) is olyanok voltak.
mod: ő volt az!
-
-
Ádyka
őstag
-
Ádyka
őstag
spista222: Nagyon szépen köszönöm az önzetlen felajánlásodat. Első körben maradnék egy Bp-i kollégánál.
Fenyő:: Ahogy elnézem te XVII. ker környékén vagy, esetleg egy utcanevet tudnál mondani, hogy ránézzek milyen messze vagy?
iday: Hercules 3D Prophet Kyro 4000XT ? Volt olyanom de 3D-ben nem tudtam stabil működésre bírni. 2D-ben penge volt. Te merre lennél helyileg?
Köszönöm nektek mégegyszer...
-
-
-
-
-
-
-
Én TI4400-al próbálkozok, azaz koznék, el is kezdett futni a teszt, tök gyorsan persze
oszt egyszer csak elment a kép, azóta azzal a VGA-val érdekeseket csinál a gép... spontán kattog a vinyó... nem tom mi köze van hozzá...
Most tettem bele egy Geforce2 GTS-t ezzel ismét rendesen megy a gép...
Mindegy.. van még jópár kártyám.. oszt ha nem lesz meg a kívánt eredmény, akkor megy fel az XP... nem szívatom magam az ME-velszerk:
Amúgy akosf! Jó ötlet volt ez a verseny -
-
-
kovy79
őstag
Köszi, az van nekem is. A kis Futro S300-ra kíváncsiságból fel akarom rakni a gyári, 190MB-os Linux-át. Már pakoltam bele egy 40GB-os vinyót XP-vel (nem volt semmi feltelepíteni), de a gyári "feelingjét" akarom érezni.
Egyébként nagyon baba kis gép, eszik kb 10W-ot!
-
nandon
tag
Hát igen, a PIII-as, K7-es IGP-s mATX-es lapokra nem volt jellemző a magfesz állítási lehetőség! Persze biztos volt olyan, amely rendelkezett ezzel a tulajdonsággal!
Kiváncsi lennék, hogy azonos fogyasztáson milyen a teljesítményük. Bár a Tua előnyben van egy K6-III-hoz képest, a csíkszélesség(ami esetében 0,13) miatt is! Bár így is szép eredmények! GA-5AX élesztésével hogy állsz? -
kovy79
őstag
Én is várom már, remélem napokon belül megjön!
Az adataiból gondolom a tied is min rev4.1-es. Majd tedd közzé, h mit sikerült belőle kihozni!
Más: volt már valamelyikőtök a tavaszi müncheni bolhapiacon? Múlthét végén volt és végre sikerölt eljutnom. Überbrutál!
Ami ott nincs, az nem is létezik. Valamikor felteszem, hogy miket sikerült kifognom. -
-
-
igen az lesz a tervem velük, úgy volt, hogy ma megnézem mit mennek, de más programom lett...
sikerült szereznem Tualatin SLOT1 átalakítót, de mar az ideg...
beledobtam a tualatint a dell szerverbe, pöccre indult a bios is látta a procit ahogy kell, felismeri a scsi vinyókat is, majd utána írja hogy ez a reviziós lap nem támogatja ezt a procit és system halted
hát elmegy ám a fenébe.. bakker, simán indul vele a gép biosba scsi biosba simán lépegethetek, de bootolásig nem megy el a mocsok...
most miért nem engedi továb? mit foglalkozik vele az a szemét hogy milyen proci van benne? majd az átalakító végzi a dolgát, de nem ennek a mocsok DELL-nek mindíg mindent jobban kell tudnia... fúúú de gyűlölöm a "márkás" számítógépeket -
-
-
mire akarod használni?
Sztem nagyon alkalmazás függő, azonos órajelen van amikor csak 40-50%al jobb a K6 de van amikor 20-300%al...
Így hogy dupla az órajele, így már eléggé kiegyenlítődik a verseny...
Én sztem a K6-ost választanám, felrángatni 600-ra oszt jó világ
neduddki! fáradt vagyok én a rejtvényekhez ma már, majd holnap neki vetemedek -
kovy79
őstag
Oké, csak légyszi, akit érdekel, privit inkább.
Olvasom én a topikot, de az a biztosabb, ha írsz egy privit és ott beszéljük meg a többit!bacsis: nincs mit. 9€ + kis posta. Sztem 10€ körül. Ez még változhat, de nem sokat.
Kb holnap este, holnapután reggel akarok venni, addig írjon, akinek kell! -
régebben olvastam a logouton egy marha jó retro vga teszt sorozatot meg is van
ilyemsi VGA tesztre gondoltam, berakni első hsz-be..
és akkor van jópár proci tesztünk meg vga tesztünk, meg hangkártyás tesztünk, minden ami kell.. akkor már cak egy bevezető szöveg kell, és kész is vagyunk -
-
Nahh tényleg jó áron vetted, remélem valami nagyon ütős moddingot épitesz köré
Amúgy mindíg mondjuk, hogy milyen ritka de az utóbbi egy évben ez már vagy az 5. amit láttam
amúgy jahh melóztam, mostantol állandó délutános leszekpeti_s! Nagy szívás, hogy nem EGA kártya amid van, így ennek Penyus fogja meginni a levét, mert tőle fogok elkunyerbálni egyet
-
valami nem klappol..egy Trident Cyberblade karit hajtanék 8Mb-osat az van a Compaq notimban.... 57MHz-ről felraktam 80Mhz-re de egy grammot nem gyorsult a 3Dmark99 sem pedig az NFS5
vagy én nem csinálok valamit jól? 104Mhzig felhúztam az durván 100% OC.. de ugyanúgy lefut a 3Dmark... itt már ki kéne lépnie stbstb... de mintha semmi nem történne -
-
nekem is volt egy 1,2-esem, valami p1-esbe beraktam oszt eladtam
Skacok!
erre találjatok nekem megoldást!
Raknék fel a K6-os notimra Win ME-t de még a 98SE-t is megpróbáltam.. beírom dosban, hoyg setup, a jutalmam restart abban a pillanatban
(Vissza raktam a K6-2+-t hátha a proci miatt nem bírja, de ugyanúgy) -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delta Force (2024)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest