Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Számomra van, mert az Ultra kábé beszerezhetetlen, mikor pedig mégis látok egyet, akkor meg megfizethetetlen.
A GF2 Ti szuper, még az Ultrát is helyettesítheti tesztekben, mert képes lehet hozni az órajeleit, viszont az meg már nagyon késői; dátumozósoknak nem mindig elég jó. Vagyis 2000-ből a GF2 Pro az, ami földi halandóknak nagyon érdekes lehet a zöldektől.Perpill 2000-ből keresgélek, de maradt 15k-m ilyesmikre, szóval nem nagyon ugrálhatok, jól kell dönteni, és rengeteg érdekes cuccot mentettem el sok helyen a listáimba.
Szerintem erről például le kell momdanom, ezért adok egy lehetőséget másnak, hátha valaki a topikból bezsákolja:
GIGABYTE GA-7IXE4. AMD-750-es chipset! Az első Socket A chipset, alig került vele forgalomba pár lap, inkább volt belsős cucc. Gyártói oldalán minden megtalálható róla, eBay-en pedig könnyen kidobja a kereső. Az olcsó példány is működik szerintem, érdemes lehet rápróbálni. Tényleg igaz lehet, hogy az eladó nem tudta kipróbálni. Ha jó, a reális ára 40-50k, és nem sok embernek lehet ilyen, pláne Magyarországon.Gondolkodom rajta én is, de tippre a Másik Valami, amit találtam, még érdekesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
DarthSun