Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• arn

félisten

válasz frescho #111630 üzenetére

Epitettem ilyet p2 450 alapon, es le is benchmarkoltam az osszeset (lsd tabla), a 98as gep erdekes korszak volt (fordulopont sok szempontbol), de a megepitett gepek nem hasznalhatoak tul jol, mar egy 98as hl is kompromisszumos rajta.

A v2ot is nagyon sokfelekeppen probaltam a korszakba illeszteni k6-2tol a p3 1000ig, de vagy gyenge volt, vagy haszontalan. Szvsz csak ugy van ertelme, hogy az a “fokartya”, mar egy tnt mellett is feleslegesnek ereztem.

Lenyegeben a 2000es buildem a 98asnak a felturbozott verzioja - bx, slot1 p3, gf2, live. Hasonloan a dx4 is egy felhergelt 486, ami meg az elozo korszakrol szol, a sajat korszakaban mar eleg kompromisszumos mai szemmel. De a k6/v3 is a 3dfx korszak kompromisszummentesebb futtatasat celozza, mert 99re mar nem tul acelos.

Azert vegeredmenyben nem csak megepiteni, hanem hasznalni is szeretnem oket, es ha jatszhatok 2000es geppel, nem szivatom magam a 98assal, hogy lassu. Ha csak ezt a reszet nezem, a gepek nagy resze total felesleges, a dx4 es a p3 eleg lenne a 90es evekre nekem.

facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák