- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Francia AI-t használ a világ egyik legnagyobb autógyártója
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Nagyot mentek a Xiaomi tabletek 2024-ben
- Ilyen konfigurációban érkezik a Xiaomi 15
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
frescho #111630 üzenetére
Epitettem ilyet p2 450 alapon, es le is benchmarkoltam az osszeset (lsd tabla), a 98as gep erdekes korszak volt (fordulopont sok szempontbol), de a megepitett gepek nem hasznalhatoak tul jol, mar egy 98as hl is kompromisszumos rajta.
A v2ot is nagyon sokfelekeppen probaltam a korszakba illeszteni k6-2tol a p3 1000ig, de vagy gyenge volt, vagy haszontalan. Szvsz csak ugy van ertelme, hogy az a “fokartya”, mar egy tnt mellett is feleslegesnek ereztem.
Lenyegeben a 2000es buildem a 98asnak a felturbozott verzioja - bx, slot1 p3, gf2, live. Hasonloan a dx4 is egy felhergelt 486, ami meg az elozo korszakrol szol, a sajat korszakaban mar eleg kompromisszumos mai szemmel. De a k6/v3 is a 3dfx korszak kompromisszummentesebb futtatasat celozza, mert 99re mar nem tul acelos.
Azert vegeredmenyben nem csak megepiteni, hanem hasznalni is szeretnem oket, es ha jatszhatok 2000es geppel, nem szivatom magam a 98assal, hogy lassu. Ha csak ezt a reszet nezem, a gepek nagy resze total felesleges, a dx4 es a p3 eleg lenne a 90es evekre nekem.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali processzoros kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tesla topik
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Vizsgálja a driver frissítés után leálló GeForce-okat az NVIDIA
- Futás, futópályák
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Tálcás - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD FX-8150 8 magos AM3+ processzor
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz 8-Cores (96M Cache, up to 5.0GHz) Box Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest