-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
válasz
mkrisztian13 #46782 üzenetére
No akkor minden rendben. Ext. 3-mal nem fogsz tuningrekordokat döntögetni, de a kis 3 modulos FX azért elketyeg majd benne rendesen.
hackeeeee: Úgy rémlik az L3 órajelét is takarja, esetleg hoz némi GFLOPs emelkedést CB javulást, de éppen ti tesztelgettétek EnteRrel.
-
tothjozsi96
addikt
válasz
mkrisztian13 #46782 üzenetére
A 970 Extreme 3-tól már jó!!!
Tehát nem vettél egy határ kaki-t ismét, gratulálok! -
tothjozsi96
addikt
válasz
mkrisztian13 #46780 üzenetére
Komolyan, remélem megint vettél egy olyan alaplapot ami csak 760-as chipset-et kezel akkor megint kifagy de te tudod!
-
stratova
veterán
válasz
mkrisztian13 #46674 üzenetére
Ne ülj rajta. Beviszed, ha tényleg régi vevőjük vagy, akkor szerintem simán lehet hivatkozni arra, hogy ez az alaplap a gyártó leírása szerint nem támogatja a processzorodat és semmilyen egyéb 125 W-os processzort.
FX processzorok listája
Ha egyszerűen akarod megoldani az akár 4 modulosnak valót EVO 2.0 ha szeretsz pepecselni, akkor a másik három lap egyike, bár azok nem tuninglapok.Amúgy abban nem tévedett az eladó, hogy 4 modulosat is támogat, csakhogy az a négy modulos az FX-8300, ami 95 W-os és kiskereskedelmi forgalomban nem kapható csak OEM gépekbe szerelték. Ezt nem kell említeni, csak megjegyeztem.
Ui.: Ha gépépítésben a körítésre akarsz hangsúlyt fektetni (nagy választék jó házból és hűtőből), akkor abban Pécsett Merlin a tuti. A fő komponensek drágák nála, de egyebekben a legnagyobb kínálattal rendelkezik. Sajnos ez igencsak rétegigény, de remélem ettől még nem húzza le a rolót.
-
Yllgrim
őstag
válasz
Tobb is veszett mohacsnal... Legkozelebb korultekintoek lesztek, en ocsemnek tavaly "Uber" alaplapot vettem (asrock extreme 970 valamit), itt rakerdeztem egy honapja, h mit gondolnak rola a sracok, mert nem ismertem, a tuning bohockodasaim utan csak finoman annyit mondtak "nem ajanlot..." es akkor ide gondoltam a : noob, f@rok, kthxbye... amiket gondoltak melle
Apropo, ugy latszik csak M$ nem tudja az op rendszeret rendesen optimalizalni FX ala, par napja komolyan megbolondultam h nekem Linux (Fedora egyelore) kell, es itt mindegy mit csinalsz, a 8 mag rendesen van terhelve egyenletesen, nem csak 1-2 fut hebe hoba melle a tobbi, Vizion biztos meg tudja erositeni, persze amelyik magoknak plusz feladatot adok (Virtualizacio) azok ertelemszeruen kilognak a sorbol, uh a kozel 20 eves M$ palyafutasom rohamtempoban fog befejezodni (csak jatekra tartok szigoruan @$£%# verziot).
-
válasz
Minek várni?! Meg kell ciccenteni 12V-os elemmel és biztos a siker!
Ja, és élhet a javítással, nem köteles cserélni. Asus pl 5 hét alatt fordul meg. -
stratova
veterán
válasz
mkrisztian13 #46664 üzenetére
Sajnálatos eset (míg Pécsett laktam az Infolexszel nekem sem volt bajom, bár vegyesen szereztem be a z alkatrészeket 2-3 boltból). Ha valamelyikőtök tényleg kvázi törzsvásárló ott, akkor meg kellene próbálni becserélni egy komolyabbra ráfizetéssel. Sajnos az Asus M5A97 EVO 2.0 igen drága náluk. A legolcsóbb lap amivel az ottani kínálatban szóba állnék az a Gigabyte 970A UD3P (ez tán pá RAM-mal áltlt hadilábon, vissza kellene keresni), Asrock 970 Extreme 4, bár sajnos az is csak 4+1-es lap (némileg enyhítheti a VRM problémáját az LLC, de ettől még melegedni fog tunungnál). Ez utóbbi 3 modulos FX-szel még egész szépen finomhangolaó, 4 modulosaķ tuninghoz már karcsú. Miresz kolléga pedig anno az MSI 970A-G46-ban csalódott kellemesen, bár ez sem a megtestesült OC-lap. (az EVO-nak ~24 a többinek 20e lenne a reális ára, de tudom vidéken kisebb a valasztási lehetőség).
-
RazoR
veterán
válasz
mkrisztian13 #46667 üzenetére
Bocs de nem tőled kértem, hanem duc koléégától...
-
BookerDeWitt
tag
válasz
mkrisztian13 #46664 üzenetére
Érdemes megnézni,hogy az a Giga lap hány fázisos!
3+1!? Már ez botrányos! Egy Fx ilyennel nem megy normálisan! Az,hogy elindul...az egy dolog!
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI CYBORG 15 A13V
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest