Hirdetés
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darmol
senior tag
válasz
RoSSo3 #61323 üzenetére
Bocs ha kicsit elkéstem a válasszal de nekem volt ilyen hibám.
A táp részlegesen szállt el és nem adta le a szükséges teljesítményt.
Átverős mert az alaplap és a részegységek kaptak delejt ezért olyan mintha elindulna, de a procinak már nem jutott elég, ezért a hiba. Nálam konkrétan a CPU megtáplálás volt elégtelen.
A legolcsóbb javítás a táp kondenzátorainak a cseréje (párszáz HUF ha nem szervíz csinálja). -
Jester01
veterán
válasz
RoSSo3 #39109 üzenetére
A konfigodat írd be az adatlapodra, a kérdéseddel pedig szerintem fáradj át a Nem indul és mi a baja a gépemnek topic-ba.
-
Taifa Díaz
őstag
-
ViZion
félisten
válasz
RoSSo3 #31683 üzenetére
Felül: fórum katt, keresésbe Asus M5A... Majd keresőbe tuning, és a vége felé van EZ. Ez előtt van a Te lapodhoz is jópár dolog, de sztem ezekből is ki tudsz indulni. Ha kínai, akkor logouton van Phenom és k10 tuning leírás, részletes, azt átolvasni, de topikban is érdemes rákeresni.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
RoSSo3 #31678 üzenetére
Előzetesen egy alulfeszelést tudnék javasolni. Ugyanilyen cpu nálam - igaz, másfajta lapban - 1, 325 V-tal tudja stabilan a 4 GHz-et, a gyári 1.4 V helyett. A lapod és a hűtőd is figyelembe véve, nálad meg lehet próbálkozni az 1.3 V-tal, vagy egy-két lépcsővel még talán ezalatt is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest