- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
=HG=
addikt
válasz
- = Zk = - #15608 üzenetére
"amelyik jobb, az marad" Akkor már árulhatod az x6-ot !
-
=HG=
addikt
válasz
- = Zk = - #15604 üzenetére
A Cooler Master V8 hűtőddel szerintem a 4 Ghz megcélozható egy kis fesz emeléssel. (Ahhoz még nem kell nagy tuningmesternek lenni.) Win7-hez a két Hotfixet rakd fel ! Egyenlőre elég a 8Gb ram, inkább az ssd-re gyűjts ! Érezhető gyorsulást jelent.
(#15606) - = Zk = - Mondjuk nem ismerem annyira a vga-dat, de nekem 1100T-m volt, ami 60-70 %-on hajtotta a GTX470-em Bf multi alatt, úgyhogy érdekes, hogy neked ilyen gyengén muzsikált !
-
RVR400
veterán
válasz
- = Zk = - #15604 üzenetére
A "Bf3 alatt halál" kifejezés mit jelent?
-
=HG=
addikt
válasz
- = Zk = - #15602 üzenetére
Mi lesz a konfig ? Az az X6-os is rendesen muzsikált BF3 alatt szerintem.........Sokkal többet ne várj a Bull-tól!
Viszont összességében lap, proci,memória, már hozhat gyorsulást ! SSD lesz ? -
lee56
őstag
válasz
- = Zk = - #15595 üzenetére
64 playeres multiban biztosan jól jön a tuning is, de alapjáraton is szépen kéne vinnie. Azért majd leírhatod a tapasztalataidat, végülis csak az számít.
-
lee56
őstag
válasz
- = Zk = - #15585 üzenetére
Abban már alapjáraton lesz fejlődés, mivel 8 szálat is le tud terhelni, és nem árt neki a sok RAM sem, az egyik leg-memóriaigényesebb játék manapság.
-
válasz
- = Zk = - #15587 üzenetére
Jó, hát a ram max akkor ha kifogy a játék alól. Gondolom szűz win-t húztál...
-
válasz
- = Zk = - #15585 üzenetére
Ezek közül FPS-be egyedül a cpu játszik bele...
-
bandika0626
senior tag
válasz
- = Zk = - #15557 üzenetére
Videókonvertálásnál.
Nekem kingston hyperx genesis 1600 cl 9-9-9-27-1T ramom van 2x2GB. Ezt 1866 cl 9-10-9-27 1T 1.65v üzemeltetem.
-
=HG=
addikt
válasz
- = Zk = - #15554 üzenetére
Általában mennek,(csak nagyobb cl-el) de elég az 1600 is. Nem hoz sokat a gyorsabb mem.
(#15557) - = Zk = Csak tesztekben pár pontot...Észrevehető gyorsulás nem lessz -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
- = Zk = - #15554 üzenetére
Elég 1600, nem fogsz különbséget érezni "real world performance" tekintetében.
-
válasz
- = Zk = - #15446 üzenetére
24/7-re meg a 4.5 is bator azzal a hutovel....
Borokafa: azert 4giga felett lesz gyorsulas
-
Borokafa
őstag
válasz
Jelentős gyorsulásra ne számíts az X6 után, sőt...
-
=HG=
addikt
válasz
Hát vízzel persze, de én az adatlapodon lévő hűtőre gondoltam..Mert 4,5 felett nagyon elkezd fűteni a kis kazán ! ( Tekintve hogy 1,43V-ot benyal)
-
=HG=
addikt
válasz
- = Zk = - #15442 üzenetére
Azzal a CM hűtővel hány fokon tudod tartani az X6-ot ? Mert szerintem 8150-hez max 4,3-4,5 Ghz-ig lesz elég
..
Azért az az x6 nem olyan rossz a valós 6 maggal, de azért lesz különbség. Mondjuk pont BF3-nál nem olyan sok..... -
=HG=
addikt
válasz
- = Zk = - #15442 üzenetére
Cpu-t : prime, 3DM, esetleg AIDA stress, ill sebesség mérések, közben hőfokot nézni ! PL RealTemp, Cpu-z
Gpu-t Heaven, 3DM, gpu-z -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
- = Zk = - #15291 üzenetére
Nekem genetikailag alacsony, pedig nem vagyok halvérű típus, csak hétvégén valahogy mindig visszanyomódik az órajelem.
-
lee56
őstag
válasz
- = Zk = - #15279 üzenetére
Énis adnék egyet az GA-990-FXA-UD3-nak, de csak mert nekem is az van (és sok itt a giga unszimpatizáns, ki kell egyenlíteni a viszonyokat kicsit :d ), és jó kis alaplap amivel nincs gond
, igaz (még egy darabig) csak phenommal használom, de van már hozzá új BIOS az új FX-x3x0-okhoz is. Viszont ahogy felment az ára mostanában (bakker szinte többet ér a lapom, mint amikor megvettem, méghogy amortizáció van csak az IT iparban, ez már befektetés
), talán jobb vétel valamivel a 990XA-UD3, az is jól sikerült darab állítólag.
-
menyoronc
aktív tag
válasz
- = Zk = - #15215 üzenetére
Hm...no majd hétvégén próbálom beállítani..nem azért vettem direkt a gyári cpu venti helyett egy thermalright macho 120-t h itt hangoskodjon.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
- = Zk = - #15215 üzenetére
Én az ilyenek miatt vettem szabályozhatatlan 12 centis AC ventiket.
-
menyoronc
aktív tag
válasz
- = Zk = - #15211 üzenetére
Akkor nincs kizárva....
Venti szabályozásra vmi tanács?
Az elképzelhető h rossz helyre dugtam a ventik csatiját? Elvileg mind tudja a pwm-et.
Cpu fan speedre 1050 körül ír, Chassis Fan 2 speedre 1500, Power fan speedre 760.
Cpu fan setting automaticra van állítva, target cpu temp 55fok a target fan speedek meg mind a 3nál 1-es legkisebb értékre. Mégse mennek le a fordulat számok.
Ötlet? -
Borokafa
őstag
válasz
- = Zk = - #15056 üzenetére
Ismerem a tempódat......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest