- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
BomiBoogie #20750 üzenetére
Voltam. 6100-som volt.
@malibutoni:
a helyzet az hogy ezek a vishera-k egyaltalan nem gyengek. Amiota beszereltem a meloba egy 8350-est , azota csak dicserni tudom. Sajnos mar nem tudok jatszadozni OC teren vele, de a 4.6 meant jol.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
BomiBoogie #20748 üzenetére
Nem. Az FX a legszinpatikusabb topik. Most sincs FX-em megis itt vagyok. Ebben a topikban voltam eloszor felfuggesztve par orara......... azok a regi szep idok.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
BomiBoogie #20745 üzenetére
A hirek szerint inkabb igp oldalon fejlodik majd, amit en nem hasznalok ki. Ha ujra fejlesztek ezt 2-3 evre szeretnem.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
BomiBoogie #20739 üzenetére
Nem lesz semmi "rage". Leteszek az otletrol, ha valtok akkor 2011 es foglalat vagy haswell.
-
válasz
BomiBoogie #20739 üzenetére
Egy olyan igazi, jó AMD fikázós.
-
gyiku
nagyúr
válasz
BomiBoogie #20736 üzenetére
majd megerzi a sajat boren.
-
ViZion
félisten
válasz
BomiBoogie #20736 üzenetére
Hagyni kell, próbálja ki és írjon egy logout cikket róla. Az utána jövők okulására.
kranyo: Megkerestem... a lapordnál MSI 785g-E53 a support/ CPU support az irányadó. nincs közte FX proci.
-
válasz
BomiBoogie #20734 üzenetére
Egyetértünk
-
Ricsiii1992
tag
válasz
BomiBoogie #20724 üzenetére
az elég
bár prime-on kívűl igazából semmi sem terheli maxon, a 4.2-re is csak azért van húzva, mert egy-két "jól" megírt játéknak nem árt az erősebb egy szálas teljesítmény, persze akinek munka miatt 24/7-ben 100%-on dolgozna...
(#20725) ViZion: ebben van kihívás
-
Yeffy
veterán
válasz
BomiBoogie #20715 üzenetére
nekem oszt' teljesen mindegy, milyen kinézeted van...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
BomiBoogie #20697 üzenetére
Ertem. Nekem a celom a 4.8 ghz feletti orajel, maskulonben nem eri meg hogy lecsereljem a 2600K-t. Idelais volna ha menne az 5 ghz stabilan, nem erdekel a fogyasztasa, csak birjam huteni a silver arrow-al.
-
Yeffy
veterán
válasz
BomiBoogie #20684 üzenetére
nem, hanem, h nem olyan helyen dolgozom/nincsa annyizsetonom, ahová kell ilyen eszközpark/hogy legyen ennyi cash-em...
-
werszomjas
addikt
válasz
BomiBoogie #20565 üzenetére
Még nem sikerült eldönteni, mégis csak 40-50k-t kiadok rá, jól meg kell gondolni, legalább 2-3 évre venném
Ráadásul a tesztekkel sem vagyok előrébb, mert mindenhol single player tesztelnek, én meg szinte csak multiplayer játszok + közben afterburner/fraps-al rögzíteném is néha, ilyen felhasználásra meg nem találok tesztet, melyik a jobb, nameg kitudja, a jövő játékainak kell-e 4 magnál több.
-
Yeffy
veterán
válasz
BomiBoogie #20533 üzenetére
most nézem, h szerkesztetted...
pontosan, ezért is tetszik ez az FX-"szisztéma", tényleg pofonegyszerű a tuning, illetve a lap is bírja.
ha meg valamikor kevés lesz, majd cserélem egyben a deszkával... -
ViZion
félisten
válasz
Köszi mindenkinek!
Igen, ez jogos. Állítólag akkor volt jelentősége, amikor IGP volt a lapon, meg külső memvezérlő volt. Ezeket Miresz jobban tudja, majd megmondja. Csak az a furcsa, h. HT linkre 6300-nál 2600-at írt egy oldal...
Még előző procimnál méricskéltem, 1800-ra levéve is csak töredék %-ot csökkent a GFlops, sőt! ramot visszavéve 1333-ra sem volt durva különbség (amikor 24 GB ramom volt akkor ez volt a stabil).Ami pozitívum, hogy a korábbi procimmal a máglyára kívántam néha a lapom, úgy ingadozott a feszkó, ezzel sokkal "símább", mondjuk nem is 1,42 V-on van.
-
Yeffy
veterán
válasz
én is így tudom, asszem' Ti is ezt mondtátok anno, mikor bepattintottam hipergyorsan a brutállapomba
az FX-et...
-
Yeffy
veterán
válasz
BomiBoogie #20527 üzenetére
hát most na, mindig kell valakinek alternatív út -
Yeffy
veterán
válasz
BomiBoogie #20469 üzenetére
örülök, h jókat ajánlottam, kösz a megerősítést
jaja, nyugodtan, legtöbben úgy hívnak...
agyonverem ezt a lee56-ot egyszer...
-
gyiku
nagyúr
válasz
BomiBoogie #20469 üzenetére
fácsehugger. -
gyiku
nagyúr
válasz
BomiBoogie #20452 üzenetére
mi a rak az az facealien?
-
Yeffy
veterán
válasz
BomiBoogie #20459 üzenetére
ááá, fújj, de ocsmányak...
látom, tanulsz a gyurmatopikbólok, vedd annak
igen, láttam, h kérdezte, de mivel nem vagyok otthon, fejből meg nem vágom, mi hogy van beállítva, ezért fingom sincs némelyik hogy van belőve.
este juttassátok eszembe, akkor megnézemfeszültség tán 1,36 V-on van nekem, ez ugrik be hirtelen...
-
MrM94
addikt
válasz
BomiBoogie #20459 üzenetére
En annyira felek a pokoktol,kigyoktol meg minden ilyen nyavajatol,hogyha a falon meglatok egy pokot akkor aztis az asszonykanak vagy anyamnak kell leutnie
..
Na meg az egerektol is nagyon felek
@Vizion : asszondja hogy apm et startbol kilovom a tobbi energiaizet bennhagyom szorzot felfele.szerintem neked is ennyit kell csinalnod -
MrM94
addikt
válasz
BomiBoogie #20452 üzenetére
Mekkora gusztustalan teremtmeny
Ennel meg az itthoni szuvenirem is szebb [link]
@Lee56: Mentsuk meg a vilagot a globalis felmelegestol,vegyunk intelt ami kevesebb hot termel mert az FX procik fogjak felmelegiteni a vilagot es megolvasztjak a jeghegyeket -
Yeffy
veterán
válasz
BomiBoogie #20454 üzenetére
amúgy jah... gyanús nekem is a tag...
kéjnő XDD
te se leszel már hülyébb -
Yeffy
veterán
válasz
BomiBoogie #20440 üzenetére
iiigen, igeeen...
meg is vanmár a nevén besz_rok...
-
Yeffy
veterán
válasz
BomiBoogie #20434 üzenetére
self killer PSU... -
bebe159
aktív tag
válasz
BomiBoogie #20434 üzenetére
Közönöm a választ.
Ház még nincs, úgyhogy majd olyat nézek
-
gyiku
nagyúr
válasz
BomiBoogie #20430 üzenetére
vagy megadta magat a hkc.
-
Yeffy
veterán
válasz
BomiBoogie #20430 üzenetére
-
Yeffy
veterán
válasz
BomiBoogie #20424 üzenetére
pontosan, én is azt nyúzom, halk, hibátlan.
felejtse el ezt az arénát, vagy mit... -
MrM94
addikt
válasz
BomiBoogie #20389 üzenetére
ja hogy ugy,igy mar teljese ertem
-
MrM94
addikt
válasz
BomiBoogie #20387 üzenetére
1280x1024 ben?nekem eddig 75 80 korul alakult a kihasznaltsag
-
gyiku
nagyúr
válasz
BomiBoogie #20377 üzenetére
mert megtehetem! kulonben sem vagyok
puderize korrektorYeffy DJ: latom nem esett le a 20 filler
-
válasz
BomiBoogie #20356 üzenetére
Értem.
Lapot, hűtőt mit ajánlotok. CF nem valószínű, hogy lesz. Viszont oda fogok verni a procinak. Na jó nem olyan vészesen, de biztosan lesz tuning.Pug: Már nem megy annyit, az csak teszt erejéig volt. Most olyan 3.9 ahol jól érzi magát.
Meg ami még érdekes az az uefi. (a mostani lapom kb 30 mp-ig ér el a windows indításáig)
-
Giii
senior tag
válasz
BomiBoogie #20267 üzenetére
maradna giga 7850 2gb Oc
-
Giii
senior tag
válasz
BomiBoogie #20264 üzenetére
I5 3570 jobb fx 6300-nál.tesztek is ezt mutatják.De én inkább meghagynám az fx 6300-ast és azt a plusz 20 ezret belefeccelném mondjuk egy 7950-esbe.
-
Ferike001
csendes tag
válasz
BomiBoogie #20255 üzenetére
Érdekes, akkor vmi más baj lesz....... Amúgy a lap néha indításkor PMBUS Address error-t ír ki, tudja vki ez mi lehet? Ezt írja tuninggal és nélküle is......
-
=HG=
addikt
válasz
BomiBoogie #20250 üzenetére
Ez már a 3. tápos probléma, amit olvasok, és kapcsolatba hozható a Crysis3-al..Leterheli rendesen a gépet, a tápok olyan komplex terhelést kapnak (folyamatosan) , amit eddig nem. Hullik a férgese !
-
Yeffy
veterán
válasz
BomiBoogie #20229 üzenetére
ezaz! légy kemény! ne hagyd magad!
-
gyiku
nagyúr
válasz
BomiBoogie #20224 üzenetére
atlagfelhasznalas soran semmi. talan a winrar hangyafasznyit gyorsult, de aki ezt eszreveszi, hazudik.
éssel nem kezdunk mondatot korrektorkam -
laca000
őstag
válasz
BomiBoogie #20143 üzenetére
Én azzal tolom, ezért vettem
Elég gáz, hogy a CoreI7 3770k-t veri -
Malibutomi
nagyúr
válasz
BomiBoogie #20143 üzenetére
A 870-el miresznek jók a tapasztalatai.Meg a visherát jobban bírják úgy fest.
-
ebegab92
senior tag
válasz
BomiBoogie #20106 üzenetére
Tudom,elég szubjektíven pontoz
Én csak a LinX eredményt kevesellem
Valaki tudja,hogy miért?
Hétfőn lesz 1 hetes a proci!Különösebben nem melegszik,stabilan megy az ASRock 970 Extreme3-as lapomban
-
kw3v865
senior tag
válasz
BomiBoogie #19980 üzenetére
Az is szóba jöhet, ha nem fogyaszt többet. Azóta találtam egy tesztet: nincs számottevő különbség a 6100 és a 4100 fogyasztásában. De vajon az X3-as procim mennyivel fogyaszt kevesebbet, mint ezek?
-
csongi
veterán
válasz
BomiBoogie #19975 üzenetére
Igan van valami ilyesmi, az most defulton, de a win így is minden blok felét parkoló állásba tette. Ha bekapcsolom és a 4 magot állítom be akkor terheletlen állapotba 2 mag lesz aktív csak? Kimérem fogy mérővel
Ha pedig kell a kraft akkor a többi 2 blokkot is indítja? -
csongi
veterán
válasz
BomiBoogie #19973 üzenetére
Nagyon jó! Hívom Paksot
-
Yeffy
veterán
válasz
BomiBoogie #19970 üzenetére
jessszus atyáááám...
-
lee56
őstag
válasz
BomiBoogie #19933 üzenetére
Főleg ha még szőke is a csiga, netán rendőr, vagy mindkettő, de az már overkill
-
lee56
őstag
válasz
BomiBoogie #19922 üzenetére
Pontosabban az is csak 7700-tól felfelé GCN.
(#19914) soultrapp : Azt is vedd figyelembe hogy új még a játék, nV már a kiadás napján külön a Crysis3-ért új drivert adott ki, AMD is biztosan kihoz egy új bétát, amivel elsősorban az újgenerációs videókártyákat fogják erősíteni, de később talán majd az elavultak is kapnak egy-két javítást nem csak driverektől hanem a játékkészítőktől is (patch).
-
Yeffy
veterán
válasz
ez van, engem is csesztettetek állandóan, ne legyél nedves pu..., tűrjed
vagy ugass vissza
-
válasz
Most tényleg ennyire nehéz elismerni, hogy abban a fomrában amit írtál nem állja meg a helyét.
FX mellé nem kell az 1866-os ram. Azonban az a hivatalosan támogatott maximális frekvencia.
-
válasz
BomiBoogie #19928 üzenetére
A miértre továbbra is kíváncsi vagyok
-
gyiku
nagyúr
válasz
mitol vagy te
?
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Csak erre sajnos nincsen garancia, én is olyan corsair ramot fogtam ki ami CL9 1600 1,5 V
És még 1,65 V fesz mellett sem hajlandó 1740 fölé menni, még másnál vígan szaladgálnak 1900-2000 felett is.
Vigasztal hogy CPU, VGA és deszka fronton mindig jó tuningosokat fogok ki
-
válasz
BomiBoogie #19917 üzenetére
Te konkrétan ezt írtad:
A lényeg végülis, hogy 1866-on menjen a RAM-od, FX mellé úgy kell.
A kettő kicsit mást jelent.
(#19923) zack:
Az FX CPU-k ugye szorzózár mentesek, szóval a nélkül tudod őket túlhajtani, hogy a memóriákhoz hozzá kellene nyúlnod.
-
válasz
BomiBoogie #19877 üzenetére
Miért is kéne az 1866?
Szintetikus benchen kívűl sehol nem nyersz vele valós alkalmazások terén...(#19915) gyiku:
Értem, hogy cseréled, csak azt nem értem minek.
De ha Trémárk vadászat a cél, akkor nem szóltam. -
Yeffy
veterán
válasz
BomiBoogie #19903 üzenetére
az is kell néha
-
kungzi
veterán
válasz
BomiBoogie #19887 üzenetére
Gigabyte GA-990XA-UD3
ez lenne az. Sajnos szűkös a keret
nekem nem fontos a 990-es chipset, egy fx6300 lenne majd benne. A lényeg, hogy bírja a tuningot.
Ezeket is néztem még:
ASUS M5A97 EVO R2.0
MSI 970A-G46 -
Yeffy
veterán
válasz
BomiBoogie #19887 üzenetére
de minek? teljesen felesleges... -.-"
bőven elég lett volna szerintem, ha a +2TB HDD-k bootolási/láthatósági "képességét" valahogy beleteszik egy BIOS 2.0-ba, oszt' csókolom...
de ez az egeres hátteres ökörség... semmi értelmét nem látom... -
zack
nagyúr
válasz
BomiBoogie #19880 üzenetére
-
RVR400
veterán
válasz
BomiBoogie #19877 üzenetére
Ha nem tolod meg jobban a tuningot. Nekem most 262-ss alapórajel van, így húzva van az NB (2620) és a HT (2880) órajel is, és így most 2.1 GHz-n mennek a RAM-ok is.
-
kungzi
veterán
válasz
BomiBoogie #19848 üzenetére
na csússzál odébb jóóó?
-
laca000
őstag
válasz
BomiBoogie #19824 üzenetére
A csiga meg lassú, és a lap FX-el cserél helyet
-
laca000
őstag
válasz
BomiBoogie #19821 üzenetére
Az én lapom a galaxis leghulladékabb lapja, ez fix.
És nem hiába kérdezem, tippekre vagyok kíváncsi, tapasztalatokra, amit a kutya nem oszt meg, pedig nem egy emberkének van itt 970extreme 4-es lapja.
Még mielőtt valaki nagyokos írná, igen, a topicjában kérdeztem
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
BomiBoogie #19805 üzenetére
Mondjuk az m5a97 evo már 23-24-érta van, az nem sokkal több.
Persze ha nem akar nagyobb procit, akkor nem muszáj. -
Yeffy
veterán
válasz
BomiBoogie #19805 üzenetére
pontosan...
a jobb lapok +25K-ba kerülnek, de 6300-hoz szerintem teljesen jó ez a lap is...
-
Yeffy
veterán
válasz
BomiBoogie #19799 üzenetére
nyilván idézőjelben értettem a kevést, és ezért írtam, hogy ahol a program ki is használja, tehát skálázódik, ott van értelme egy Opteronnak pl.
persze, gondoltam, hogy nem nagy tuningosok, mivel nem otthoni környezet, szerverbe amiket írsz, azok a fontosak, nem a tunying...
tenk júú
-
Yeffy
veterán
válasz
BomiBoogie #19797 üzenetére
értem. akkor nem ördögtől való a kérdésem/felvetésem.
köszi.azt hittem, hogy a szeróprockóknak (dászíííp magyar szó
) annyira más a felépítésük, utasításkészletük, h csak speciális szerverkörnyezetben használhatóak.
de akkor ezek szerint nem.
kérdés, hova jó. gondolom, ahová mondjuk egy 8350 kevés, de egy 12+ vagy hány magos Opteron jól skálázódik...
szerócuccok is tuningolhatóak amúgy?
-
Yeffy
veterán
válasz
BomiBoogie #19792 üzenetére
egyébként én is gondoltam rá, bocsi, ha idióta kérdés, de Opteront/Xeont valóban lehet otthoni környezetben is használni? tehát pl. normál Win7 X 64 akármelyik verzsönnel? jó, órajel alacsonyabb, nem húzható/nem annyira, de tudna úgy működni, mint egy home PC?
érdekes...
-
lee56
őstag
válasz
BomiBoogie #19790 üzenetére
Igen, reménykedjünk hogy nem az Opteron fog kisülni a végén
A csiga fáját -
Malibutomi
nagyúr
válasz
BomiBoogie #19785 üzenetére
Kifelejtetted, hogy pánikra semmi ok...
-
bigsee
addikt
válasz
BomiBoogie #19773 üzenetére
Enyém (4100) 7.2. Számít ez valahol BTW?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
BomiBoogie #19739 üzenetére
Igen, en is a 8350- el meg egy atomstabil ROG- al, csak nem tudom menyiert tudnam elpasszolni a 2600k + z77 sabertooth- ot.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
BomiBoogie #19717 üzenetére
startova@ & BomiBoogie@ : az osszes cpu tesztjevel leteszteltem, hogy meglegyen a 4.8 ghz stabilan, aztan hetfon munka kozepen kekhalal, persze elvesztettem mindent (nincs manualis safe szimulalas kozben csak auto), mondom az en en hibam emelek meg a feszen, persze hogy tobb oras prime95, LinX, IntelBurnTest, LinX+Furmark vagyis a beleit is kitaposom es atom stabil. Az este (vagyis ejjel) elertem majdnem a munka vegere (96 %) egy kemeny 7 ora utan amikor ujra kekhalal. Ujrainditom, es amulok hogy az utolso mentes 19 % tortent !!!! Vagyis szerintem megvolt ugy kb 85-90 %-nal csak valahogy nem volt elmentve.
Na ezt most ki kellet magyarazni a kliensnek aki a penzt adja, amibol elek.
Tehat bucsuzni szeretnek a 2600K-tol meg a szabitol, csak nem tudom hogy ha el tudom majd adni minimalis veszteseggel illetve milyen iranyba vegyem az utat . Terjek vissza AMD oldalra egy agyon-feszelt-huzott 8350 egy ROG lappal, ami persz penztarca kimelo vagy adjam el az egyik vesemet es vegyek egy P9X79 Pro lapot egy 6 magos i7--3930K (a 4 magos i7-es 3820-at siman vertem a 2600K-val) ami a tesztek alapjan kb 40-42 %-kal gyorsabb (magasabb orajel, 12 szal ) de a duplajaba kerul.
+ ha tul sok a rafizetes kezdodik a cirkusz a felesegemmel ... " mar megint penzt raksz abba a gepbe ? Bezzeg nekem meg a kocsit is sajnalod lemosatni " meg ilyenek amibol nem kernek. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
BomiBoogie #19731 üzenetére
Ugyanmár, olyan vagy mint egy rossz akcióhős..a kemény külső lágy belsőt takar...ami nyálkás, és puha, és...inkább ejtema témát
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
BomiBoogie #19725 üzenetére
Hagyjuk meg az erotikát a hanyatló nyugat ópiumának....
-
Yeffy
veterán
válasz
BomiBoogie #19728 üzenetére
+ Bali27:
értem, köszönöm.
valami ilyesmit sejtettem, csak gondoltam, megkérdezem, elvégre ti jobban mozogtok ebben a környezetben, le vagyok maradva a mai technológiákkal.tehát akkor elvileg bírja, de érdemesebb egy 8xxx. okay.
miért, a csiga tán te vagy? ahh Isstenem.. -.-"
-
Yeffy
veterán
válasz
BomiBoogie #19725 üzenetére
semmi reakció a kutyásképre? ejj, csalódtam benned
egy kis ON: 7850/70-en kívül, ha szükség lenne rá, erősebb VGA-t is "kihajt" (de utálom ezt a szót" a 6300-am? alapon v 4,1/4,2-n?
vagy erősebb kártyához 8xxx "kell"?
CF-et/SLI-t gondolom ne is kérdezzem... -
stratova
veterán
válasz
BomiBoogie #19720 üzenetére
Mi tagadás ezt öröm nézni.
Sajnos a hazai régi AM2+os lapocska max. Phenom II X4 945-öt támogat.Pedig ha kapott volna frissítést, FX-6300-at rendelek bele. Viszont a szegről-végről rokon Trinity/Richland/Kaveri valamelyikére pályázok. Jó lenne ha FX is kapna még egy kis RCM-frissítést.
-
Yeffy
veterán
válasz
BomiBoogie #19696 üzenetére
az, hogy kihajcsaje'???
vagy a pénztárcád? -
Dark KillerX
addikt
válasz
BomiBoogie #19679 üzenetére
Ami az adatlapomon lévő táp elég hozzá?
Húzva max 3,8-4Ghz-ig húznám milyen hűtő ajánlott hozzá? TX3 Evo elég lenne,vagy nagyobb esetleg? Hyper 212
-
FeRRaR1
őstag
válasz
BomiBoogie #19657 üzenetére
Igen a csatolófelület 3.0 sávszélességet biztosít a PLX chiphez, csak hogy az már 2.0 segítségével kommunikál a chipsettel így gyakorlati haszna nem sok van, na nem mintha bármi is kihasználná akár a 2.0-át.
Főleg hogy az új irányú fejlesztések minimalizálni próbálják a PCI-E terhelését a nagy késleltetés miatt.
Más, tegnap In place teszt 3 óra 16 perc után dobott hibát az 5. magra :/
Adtam neki még egy kis feszt, ha 5 órán át stabil az in place,
Akkor kap kis játékot, renderelést, konvertálást. -
Yeffy
veterán
válasz
BomiBoogie #19661 üzenetére
jaaa, érrtem. azt hittem, hogy van 2 GPU-s kártyájuk.
de akkor úgy látszik, már 1 GPUval is elég bikák
ügyesek, jó volt anno az R600-ra átállnipersze, én is olvastam, h kb lóf_sz előnye van a 3.0-nak, de villogni jó, meg majd egyszer jól jön. szerintem még vagy 2 generáció legalább, mire jól jön...
-
RVR400
veterán
válasz
Aminek semmi értelme, de legalább örülünk, hogy elparasztvakítottak a 3.0-val.
-
Yeffy
veterán
válasz
BomiBoogie #19659 üzenetére
szerintem sem, talán a 7970 vagy melyik most a 2 GPU-s csúcsszörny, _esetleg_ annak lehet jó, illetve az utódjának.
de amúgy bika deszka, gondolom bika árral
-
Yeffy
veterán
válasz
mmm, finom darab (Y)
-
Yeffy
veterán
válasz
BomiBoogie #19654 üzenetére
körülbelül...
meg h az ájemdé már sehol nincs, minek gyárt procit, nem hogy befejezné a kazángyártás, meg a pénztárcát kihajcsae, meg különbenis intel...
bár valóban nem a legjobbak sok esetben, de a Zintel 20x-os méretéhez/pénzéhez/lobbijához, ill az arra írt programok nagyjához képest azért szerintem nem rosszak.
nyilván vannak specifikus feladatok, ahová esetleg egy 8350 vagy Opteron nem tudom mi is kevés (bár kétlem), de azért uccsó szarnak beállítani... érdekes...
na mindegy, majd böngészem még...
-
FeRRaR1
őstag
válasz
BomiBoogie #19597 üzenetére
Akkor becélzok egy egészséges 1,330 feszt, és ebből megnézem mit tudok kihozni.
Van valami olyan energiagazdálkodó funkció ami esetleg visszafogná a teljesítményt, vagy hagyhatom őket bekapcsolva, hogy ne zabáljon feleslegesen a gép?
-
Yeffy
veterán
válasz
BomiBoogie #19597 üzenetére
értem.
nagyon jártas nem vagyok a tuningolásban, szóval köszi az infókatmondjuk egyelőre tökkkkéletesen megvagyok elégedve ezzel a 4,1 GHz-el...
-
Yeffy
veterán
válasz
BomiBoogie #19594 üzenetére
az igen...
értem. akkor, ha esetleg komolyabb tuning érdekelne, olyan 1,5ig bírná.
thxpersze, a hőmérséklet egyértelműen fontos
-
Yeffy
veterán
válasz
BomiBoogie #19592 üzenetére
ez nem sok fesz neki?
vagy mennyi az az egészséges hatás, amit bírt rendes hűtéssel, akár 24/7? nekem valahogy soknak tűnik... -
Yeffy
veterán
válasz
BomiBoogie #19570 üzenetére
gondoltam, igen, h azért mutatod, nem is kötöSZködés volt
...
csak megjegyeztem, h én ilyen régimódi vagyok, nem bízom nagyon idegenekben, ill kétes helyekben : -
- = Zk = -
félisten
válasz
BomiBoogie #19527 üzenetére
nah, én biztos nem vennék senkitől "előreutalva, és csak rendelésre" cuccot....jó árai vannak, de.... ink fizetek pár goldal többet, de tali személyesen oszt ennyi.
-
Yeffy
veterán
válasz
BomiBoogie #19527 üzenetére
Nem rajongok az aproert...
Ezek a mert fogyasztadadatok...
Picit sokallom en is oket... -
Yeffy
veterán
válasz
BomiBoogie #19522 üzenetére
En nem szimatoltam itt semmi osszeeskuvest, azert kerdeztem, mert azt hittem, h tudsz valahonnan jo aron...
Jaja, latom, _kivetelesen_...
-
RVR400
veterán
válasz
BomiBoogie #19522 üzenetére
Mert már szimatot fogott.
-
lee56
őstag
válasz
BomiBoogie #19459 üzenetére
Vagy inkább Csiga funclub
Azz mindkettő rá illik, még a neve is kutyás, már a DJ-t leszámítva
Igenis, kollektor úr.
-
Yeffy
veterán
válasz
BomiBoogie #19462 üzenetére
jah, ok, bocsesz...
-
laca000
őstag
válasz
BomiBoogie #19462 üzenetére
Melyik a legnőiesebb állat?
A csiga,mert mindíg nedves és nehezen megy el. -
MrM94
addikt
válasz
BomiBoogie #19459 üzenetére
És miért nem fut a csiga?
Mert hülyén nézne ki ha lobogna a szeme
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Videós, mozgóképes topik
- Videó stream letöltése
- Autós topik
- Dell notebook topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bestbuy játékok
- Háztartási gépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged