- Netfone
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
S_x96x_S
addikt
válasz
hokuszpk #5384 üzenetére
>> Mindenesetre kiváncsi leszek az 5950X utódjára ..
> vajon lesz -e avx 512 ?elnézést, nem voltam teljesen pontos ..
az 5950X "idei" utódjára gondoltam, ami az "Alder Lake-S" ellenfele lesz.
persze ki tudja milyen számozást kap ..ami ismert:
- VCache valószínüleg lesz benne ..
- és AVX-512 valószínüleg nem ( az csak a ZEN4-nél várható ( +1 év ))spekuláció:
- Szerintem már az 5Ghz-et is tudni fogja, csak reszeltek annyit a gyártástechnológián ...
- Talán még az I/O die is kap egy kis refresht ..spekuláció: A CB R20 -nál szerintem a +VCache nem sokat jelent ..
legalábbis az alapján feltételezem, hogy a CB teszt még akkor is jól feküdt a ryzeneknél, amikor még ZEN1-es alacsony cache -volt.
( De azért jó lenne ha tévednék .. )
Megj:
A ZEN4 - jövő év ~Q2/~Q3 körül várható
és annak már az "Raptor Lake" - ellen kell állnia a sarat.
Míg az "Alder Lake" egy első generációs Gen5-ös konfig lesz
a "Raptor Lake" már egy javított iteráció ( XeGraph + max24core)
és így ez már nem lesz könnyű ellenfél a ZEN4-nek - ami még első generációs Gen5
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest