Hirdetés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Google Pixel topik
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
ClockTuner for Ryzen
[link]"The basic idea of this software is an undervolt for each CCX individually. This makes the processor faster and colder. At the same time, all energy-saving technologies remain active. Until CTR came along, this was impossible. Another key feature of this software is smart overclocking."
"The latter pictures show the results that were obtained with CTR. For example, the 3900X was able to increase its performance by almost 7% while reducing power consumption by 9.5%. For 3960X +5% performance and - 4.5% power consumption."
Hosszasan vitáztam abuval már az AVFS-ről és a kérdésem mindig az volt, hogy EZT miért nem tudja megcsinálni. Én értem, hogy a cpu-nak a 60 fokos klímatizálatlan sivatagban is működnie kell és ott valószínűleg ezeket az előnyöket nem lehetne szoftveresen realizálni.
A kérdésem mindig arra irányult, hogy valaminek, ami "Adaptív", nem pont ezt kéne lekezelnie?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Z790 / i5 13600 KF / 32 GB / 2 TB / RTX 3080
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- ÚJ! OnePlus Watch 3 43mm okosóra
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest