- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dhampir
félisten
Bár Deme Szabolcs ezen videó alatt azt írta az Asusról, hogy "Ilyen laptopom van mégse viszi a GTA 5-öt...".
-
simo9555
tag
Az a baj az összes AMD-s notebookkal, hogy egyik sincs értelmesen párosítva, ahogy írtad is. Arra én is kíváncsi lennék, hogy ebben kinek a keze áll. Nagyon megnéznék egy FX8800P+ m365 dvg-ás gépet ami együtt is tud működni, de csak simán magába is egy FX8800P-t ami nincs visszafogva. De természetesen más összeállítást is, csak nem annyira buta összeállítást mint az X550ZE. Nem tudom elhinni, hogy ennek ne lenne piaca. Én is egyszerűen kényszerből vettem intel-nvidia combós gépet, mert akárhány AMD-s gépet is néztem egyszerűen a a cpu+vga összeállítás nevetséges volt.
-
laposonly11
senior tag
Igen de 35W-on veri meg, a 15W 8800p-t! Eleve az AMD csak, 4-7% gyorsulást ígért a játékok alatt az elődhöz képest!
De a beígért 50% kevesebb CPU és 20% kevesebb GPU időt directX12 alatt, szintetikus teszten tényleg hozza: [link]
De DX12 alatt már a legújabb intel is látványos sebességnövekedést mutat: [link] -
Kroni1
veterán
Ismerem azt a tipust, de nekem a HP (pavilion főleg) ugy volt a fejemben hogy megbizható cucc, de akkor mégse teljesen. Ugy látszik konzumert tök mindegy kitől veszel, ha megbizható gép kell akkor valóban 250-300k felett kell üzleti gépet venni, ami specifikációban ugyanaz mint egy 150k-s, csak jobban össze van rakva.
-
Kroni1
veterán
Mi a baj a pavilionnal amiért nem tetszik?
Nekem ez egyébként bejön,
látom még táccsszkríín is van benne..Ja nem, csak a kép megtévesztett. De vajon ez 15W TDP-s vagy lehet rendesen hajtani? Amugy láttam MM-ban nemrég egy inteles HP paviliont kék szinű hátlappal, matt burkolattal és tök jól nézett ki.. -
Valdez
őstag
Elég borsos. Nekem is most kellett venni, 8800p-re vártam de nem jött, aztán intel féle iris 6100 gpu-jut néztem (nem kellett volna dedikált), de gyakorlatilag nem létező megoldás az sem. (sok helyen fel van tüntetve, de vagy nincs is raktáron vagy ezek is szlovák cuccok).
Mondjuk a 8800p-ből meg a spécibb intel procis gépekből is látszik, hogy szlovákia mennyire előrébb van már nálunk. Hozzánk meg jönnek a tömeg(alap)procis gépek.Végül vettem egy lenovo z51-70-et (i7 5500u, r9 375), amivel sajnos több probléma is van, amire rájöhettem volna kis utánanézéssel, de nem volt már türelmem rá, mostmeg már leszarom.
Új hozzászólás Aktív témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Robogó, kismotor
- Renault, Dacia topik
- LEGO klub
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G11 Intel Core Ultra 5 135U / 16GB DDR5 / 256GB SSD! Üzleti Laptop!
- 4 Ciklus Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A) Éjfekete -3 év gari
- Lenovo ThinkPad P1/ Intel CORE i7 / 16gb ram / 512gb SSD / NVIDIA 4gb dedikált / FHD kijelző /Win11
- Friss Augusztusi LISTA! Bontatlan/ Új 0km-es laptopok! RTX 4060 4070 Rtx 5050 5070
- L14 Gen3 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 5675U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest