- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Divi
aktív tag
Nekem most épp egy Trinity magos procim van a notimban, és az istennek sem jöttem rá, hogy hogyan tudnám telesen kikapcsolni a VGA-t, hogy csak a dVGA működjön.
Van erre valakinek valami linkje, vagy ötlete?
Valahol olvastam, hogy teljesen letiltani nem is lehet, mert a dVGA nincs is összedrótozva a fizikai monitor kimenetekkel. -
Ez a Carrizo-L, már egy ideje kapható. Többféle noti is épül rá. Azért nem linkeltem eddig, mert ez teljesen más architektúra, mint a rendes Carrizo.
Gondolom mivel a Beema ráncfelvarrása a Carrizo-L, így kb annak a szintjét hozhatja. Sajna ez sem tudja dualban hajtani a RAM-okat, IGP-nek biztos jót tenne.
"Performance
The processor performance depends on the configured TDP of the SoC. Set to 25 Watt, the CPU should be slightly faster than the old A8-6410 and therefore similar performance to a Haswell-based Pentium or ULV Core i3."mod: ezen az akciós áron nem lehet rossz vásár.
-
Huawei
tag
Pavilion dv7-2090eh a pontos típusa. Többek között elromlott a képernyő kábel, nehéz beállítani olyan poziba, ahol ne csíkozódna a képernyő pirosan és kéken. Nagyon melegszik még úgy is, hogy a cpu alul van feszelve (takarítás után is). A billentyűzeten is elromlott a navigációs billentyű (jobbra nyíl), ami programozáshoz eléggé kellene (csak cserével lehetne javítani 16000-ért). Aksi 0, amiért végülis nem hibáztatom. A tápegysége szintén cserés volt (töltő). Alaplap szintén elszállt egyszer, amit szerencsére tudtam javíttatni. Röviden ennyi.
De van jó tulajdonsága is: szép, meg van benne tv-tuner és van hozzá távirányító.
-
Nekem sem szimpatikus ez. A nyereségük kb egy súlycsoportban van az AMD teljes forgalmával.
Igen, a büntit megkapták még 2009-ben, de ha minden igaz ezt legalább 2014 nyárig ki sem fizették
az AMD-nek. Nem tudom azóta megtörtént e.mod: off
mod2: most nézem ugyan azt linkelted.
Szóval igen, 2009-ben megbüntették őket, 2014. nyárig tartott a fellebbezés, szóval legalább 5 évet ültek a pénzen, mire kifizették, ha kifizették már.
mod3: a linkelt szájbarágóban ott van, hogy a pénz nem az AMD-nek kell fizetni, hanem az EU ktsgvetést gazdagítja. -
-
Úgy látom itt is csak Acer Aspire V3 és Apple gépek vannak GT3-as procival szerelve. I3 és i7 egy sincs, mind i5-ös.
Hogy ON is legyen, szlovákoknál már van Carrizo-s Acer. Nem értem ott miért van, s nálunk miért nincs.
-
Igen sajnos. Pl iponnál most van 1107 db noti, ebből 64 db AMD-s, azaz <6%. S ez a 64 db is gyanítom inkább Kabini, meg Beema, minthogy Richland vagy Kaveri lenne. Carrizo meg egy darab sem.
Ezért is "jó", hogy Carrizo-t nem adták ki asztalra, biztos nem tudnának eleget gyártani a notigyártók nagy mennyiségi rendelési miatt.
Most kíváncsiságból megnéztem, mennyi az AMD vs Nvidia állás.
AMD: 162 db (ha csak IGP van a notiban, azt is ide számolja az ipon kereső)
NVidia: 413no comment
-
BangoSkank
tag
Az is igaz, hogy szép fejlődés volt fogyasztás/teljesítmény mutatóban az előző generációhoz képest (az eddigi egy-két teszt alapján). Egy 15W-os A10-8700P azért a legtöbb benchmarkban, ha nem is sokkal, de jobb, mint egy FX-7500 (19W).
FX-7500: [link]
A10-8700P: [link]Ettől függetlenül nem tartom jó ötletnek, hogy ugyanzon típusnével 15-35W kategóriák futnak. Teljesítményben igen nagy különbségek lehetnek a két véglet között, és a gyártók szokás szerint nem erőltetik meg magukat, hogy kiírják melyiket teszik bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Ideapad L340 Gaming
- Acer Nitro V 17 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1440-165hz IPS!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest