- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
laposonly11 #79 üzenetére
Azóta minden romlott kb.
Összeomlás közelében az AMD - 2015.07.07
AMD: nekünk mindig jobban fáj - 2015.07.17
AMD: újabb tragikus negyedév - 2015.10.16Amúgy lesz asztali Carrizo, vagy hasonló, Excavator magos APU mégis desktopra, csak nem FM2+ foglalatra, hanem AM4-be, Bristol Bridge néven. Megágyazandó a Zen-nek gondolom, meg hogy 2016 végéig, 2017-ig legyen valami új termék. Jelenleg legalább is ilyenről hallani.
Amúgy sokat nem szabad várni a 95W-os modellektől, már Kaverinél is a 45-65W TDP felé van a sweet spot, a 95W-os modellek nem sokat vernek a 65W-osakra. Carrizonál még lejjebb van az optimum.
-
válasz
laposonly11 #71 üzenetére
Megértem, így 5 hónappal a megjelenés után illene már egy normálisan belőtt Carrizoval szerelt gép.
-
válasz
laposonly11 #69 üzenetére
Hajrá! Ha kell erősítés, szólj, úgy sem voltam még az óceán túlfelén!
-
válasz
laposonly11 #67 üzenetére
Nem semmi!
Bár gondolom a gyakorlatban azért nem ennyire rózsás a helyzet. Főleg ha lassú, single RAM-ot tesznek Carrizo alá.
-
válasz
laposonly11 #65 üzenetére
Az összes Carrizo konfigurálható TDP-vel rendelkezik (12, 15, 25, 35W TPD-re lehet állítani), ergo a notebook gyártóján múlik, hogy milyenre lövi be a Carrizott a gépében. Gondolom mivel spórolni akarnak a hűtésen és az akkumulátoron, így inkább visszafogják a 35W-ra is képes Carrizot 15W TDP-re. Vicc.
Carrizo elemzés 4. oldal, típusonként nincs fix TDP, hanem 12-35W között állítható.
-
válasz
laposonly11 #63 üzenetére
Persze, mindkettő IGP-n ment, láttam én is.
Azt hittem jobban visszafogja a Carrizo-t a 15W-ra korlátozás. Bár gyanítom 35W-ra belőve jobb lenne a helyzet, meg ha gyorsabb RAM-okat kapna maga alá.950M teljesen más kategória nyilván, noti dGPU-k között elég erősnek számít.
-
válasz
laposonly11 #61 üzenetére
Hm, egész jól teljesít a 15W-ra korlátozott FX-8800P is.
mod: az előbb még volt egy link egy összehasonlító videóra: katt
-
simo9555
tag
válasz
laposonly11 #59 üzenetére
Már megvan egy i3-950m kombóval szerelt gép, csak kíváncsi vagyok ennek a teljesítményére. Mert ez lett volna a második variáció amit megvettem volna. Olcsóbb is lett volna a mostaninál, nekem a szempont a CS:GO lett volna. Csak nem nagyon találok semmilyen tesztet se ilyen gépről. Ugyanezt a táblázatot megtaláltam, csak azt nem tudom a HP melyik CPU-val volt szerelve, és így mennyi az összteljesítmény, ha a Crossfire is működik.
Sajnos már csak egyszerű kíváncsiság az egész, de kipróbálnék egy ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Ezüst / Garancia!
- LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LENOVO T14 GEN 5 l TÖBB DARAB l RENDELÉSRE IS
- Macbook Pro 16" M4 PRO - 2025 gyártás, 14/20 mag, 24GB RAM, 1 TERA SSD, 2 ciklus - Apple garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest