Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
simo9555 #295 üzenetére
Lenovo-s Carrizo konfigom van, de jelenleg semmiféle problémát nem tapasztalok, vaj simán működik minden.
Amivel néha játszottam, arra megfelelt. Más tesztelő szerint különböző játékok alatt így muzsikál ez a konfiguráció.
Nem engedem meg a Windowsnak, hogy energiamegtakarítás céljából a PSP 2.0 biztonsági modult kikapcsolja, amíg az eszközkezelőben alapból ki volt pipálva, ez bekavart nálam, és dobált kriptográfiára vonatkozó hibaüzeneteket az Eseménynaplóban.
-
bossbob
tag
válasz
simo9555 #292 üzenetére
Szia!
Nekem egy ugyanilyen vassal felszerelt Pavilionom van. A 15.12-es driver nekem csomó játékkal szaggatott, amlyekkel nem kellett volna (CS:GO CS:Source, Painkiller).
MEGOLDÁS:
Uninstallálj minden AMD Drivert aztán rakd fel a 16.2-es drivert. LINK HOZZÁÉrdemes még felrakni a Chipset Drivert is, amit a 15.12-es driver letöltőoldalán az Optional Downloads fül alatt találsz.
Ezekkel a driverekkel nekem jól futnak az említett játékok és a gép is.
Ez a szórakozás pedig azért van mert találtak valami bug-ot az illesztőprogramban, amit az AMD cseszik kijavítani már több mint fél éve, helyette ejtették határozatlan időre a Carrizzo APU-k supportját.
A Crimson Driver updater lehet, hogy felajánlja neked hogy frissítst az aktuális driverre de ne tedd. Azért akarja ezt tenni mert az aktuális driver jó a gépedben lévő R7 M360-ra de az APU-ra nem. Ezt pedig már nem sikerült az AMD-nek megírni, hogy egy ilyen konfiguráció esetén mint a te géped ne akarjon olyan drivert installálni az updater, ami nem kompatibilis valamely chip-re.Szerintem következő driver csak a Bristol Ridge APU megjelenésével fog kijönni.
Én egy AMD fan vagyok. Asztali gépem is olyan bázisú, de nem vagyok eszetlen. Szerintem ez a Support hozzáállás nincs rendben.
Ha még egyszer Laptopot veszek az nem AMD alapú lesz. -
laposonly11
senior tag
válasz
simo9555 #215 üzenetére
Jól muzsikál CS:GO alatt az A10-8700P 1.8GHz Radeon R7 M360Dual-Channel Memory-val!!! a Pavilion 17-g054ng laptopban!
Counter-Strike: GO 2012
min graphic: 1024x768 88.9 fps
medium: 1366x768 87.3 fps
high: 1366x768 65.8 fps
max: 1920x1080 43.8 fpsForrás: [link]
Ha rákattintasz a nótbúúkcsekk oldalán a játék tesztjénél az fps- számra, kiírja azt is hogy milyen laptopban, milyen CPU-alatt teljesített így a VGA, plusz egyéb infók, driver verzió, ram mennyiség stb...Mondjuk a 930m jóval erősebb, úgy hogy mindkét kártyát azonos intel(i5 6200U) cpu hajt ki:
pl. Assassin's Creed Syndicate
min. 1024x768
R7 m360: 21 fps
GT930m: 12 fpsFallout 4 2015
min. 1280x720
R7 m360: 32.3 fps
GT930m: 22.4 fps
Forrás: [link]Nesztek dual channeles lapos: Pavilion 17-g054ng 220 magyar forintos.
-
Néha nekem is az az érzésem, hogy direkt rontják el az AMD notikat. Vagy kevés, lassú és single RAM-ot pakolnak mellé, vagy túl alacsony a TDP keret, amire belövik, vagy alulméretezik a hűtést és throttingol a gép, vagy tesznek mellé egy az IGP-nél alig valamivel erősebb VGA-t, csak tudnám minek, vagy nagyon ócska kijelzővel párosítják, vagy nagyon tróger az egész gép anyaghasználata, összeszerelése és lehetne sorolni. Kaveri-t és Carrizot se nagyon pakolják a 15-nél kisebb gépekbe. Szóval szerintem is jogos a feltételezés, hogy valakinek van ehhez köze.
-
laposonly11
senior tag
De nem véletlenül az i5 öt ajánlottam, a core i3-ban nincs turbo boost így az csak az alap 1,7-2Ghz eken megy ami durván lelassítja még szövegszerkesztés közben is, nem hogy játékok alatt, miközben az i5 ök felturbóznak 2,7-3 Ghz-ig.
A 950m egy brutális teljesítményű kártya, amit egy i3 sehogy sem tud kihajtani. Nekem volt egy 2,7ghz en működő i5 ös laposom, gt740m el és amikor 1,7 ghz re zártam a proci sebességét akkor játékok alatt pl. 50 frame helyett alig ment 15-20 al szóval, messze kerüld el az alulórajelezett corei3 akat! -
laposonly11
senior tag
E táblázat szerint tényleg csak 15W os megoldás kapható dual R7 M360-al : http://www.pcper.com/news/Graphics-Cards/AMD-Carrizo-SKUs-and-Dual-Graphics-Options-Announced
Jobban jársz egy corei5-el párosítva, az legalább kihajtja a vga-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Formula-1
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5560 Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest