- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
Gtx 750-t, mint egyetlen értelmes ár/érték alternatíva LP-ben.
Amint megjön a lap, rakom is össze. Pcx-n múlik, max 1 hét. (remélem)
Pumba
Igazából 2010-s játékok is szépen futnak, kategória függő. Sokat kipróbáltam az APU-val és jól vizsgázott, igaz legtöbbször 720p-ben. D3 is elfut.
Nekem egyébként teljesen elég lenne az 5350 teljesítménye játékra is, szeretem a régi darabokat. De a saját és haver steam profilján van egy rakás játék, amivel még nem játszottam és egy dvga-val ez elérhetővé vált. (ezért nem is vettem konzolt játszani)
Mivel nem érdekel a csilivili grafika, és így is futnak fullhd-ban, a platformváltás felesleges macera. (meg költség, hiszen amit vettél, vesztett az értékéből, el kell adni, újat beszerezni, az intel lap drágább, stb-stb)
Most is csak azért megyek bele, mert a szüleimnek kell egy olcsó gép, megkapják az apu-t én meg, amíg játszani akarok lesz egy intel. Aztán amikor már nem mozgat, dvga el és vagy marad az intel htpc-nek vagy nem (attól függően hol tartanak akkor az amd apu-k meg az intel igp támogatás) -
PuMbA
titán
"Nekem most az lenne a célom, hogy minél kisebb költségvetésből, használhatóbb gépet csináljak."
Ebben az esetben szerintem nem kérdés, hogy egy Intel proci + egy DVGA kombó a legjobb megoldás
Az 5350 árából egy Intel Pentium G3240-at lehet venni, ami jóval gyorsabb a 2 magjával és egy magos teljesítményben meg több, mint 2x jobb
Mellé meg veszel 15k-ért egy DVGA-t, ahogy írtad és kihoztad a legtöbbet a pénzedből, ráadásul régebbi játékokkal is zúzhatsz simán, akár FullHD-ban is
-
PuMbA
titán
Nem, a legnagyobb baj a régebbi játékokkal, hogy csak 1 illetve 2 processzor magot használnak ki, ami valljuk be, hogy az AM1-nél harmatgyenge. Hiába tennél bele jobb VGA-t, CPU limitbe fogsz ütközni
Amelyik régebbi játék meg jól fut 5350-en, ahhoz elég az integrált Radeon R3.
varmi2: Ez is igaz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Wuthering Waves
- Renault, Dacia topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest