- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
rattan
tag
válasz
fradelma #3438 üzenetére
Szia,
Én a családban tettem bele egy ITX-es Kabini-s lapot egy Evo 530d-be.
Némi alakítást igényelt, illetve az 510d-vel szemben abban oldalt van a táp, de nagyon kis csöndes gépet sikerült belőle faragni, teljesen elégedettek veleAmin alakítani kellett:
- az alaplap hátoldalán lévő borítás (amit az alaplaphoz adnak) aljából vágni kellett, mert csak úgy fért be a helyére
- az alaplap egy retesszel oldható fémlapra van csavarozva, viszont a 4 csavarhelyen kívül máshol is volt "kiemelkedése", ezeket le kellett flexelni
Illetve az előlapi USB csati zsinórja túl rövid, nem fog működniÖsszességében jó kis gép lett, ha nincs kereted egy ITX házra, akkor ez is megteszi.
Üdv.
-
Francia91
veterán
válasz
fradelma #2670 üzenetére
Az én noti CPU-mhoz (Intel Core 2 Duo P9700) képest pl így áll az Athlon 5350. Mondhatni, hogy egy picivel erősebb a notiprocim az Athlon 5350-nél
-
válasz
fradelma #2670 üzenetére
4 mag kihasználása esetén a csúcs kétmagos core2 szintjén vannak ezek a procik, illetve az első generációs x4 phenomok szintjén.
Ez annyira nem gyenge fogyasztáshoz és árhoz képest.
Húzni nem tudom abban a lapban lehet-e, eddig főleg asus tuningot láttam csak. ATX tápból mindegy milyet használsz, faterom gépébe éppen egy 400w-os kodegennel működik. Annyi hogy paneltáppal 5-10w-al fogyaszt kevesebbet, ez asztali gépként használva elhagyagolható. (20-35w használat kodegennel, 15-25w paneltáppal)
Az én athlonomnak még háza sincs, csak egy kartondoboz.
Tuningra asus am1m-a vagy itx méretben asus am1i-a. Párezer ft különbségek vannak, ha nem kell itx méret akkor asus am1m-a minden tud de csak 2 sata van rajta. Asrockonok szokott lenni 4 is, de a faterom itx-es asrockjában nincs tuning opció. -
válasz
fradelma #2648 üzenetére
133-as órajelet tudnak kikapcsolt SATA-val. 2.7-2.8ghz-et tudnak.
Windows8 meg fut USB3 vincsiről.
Nekem kész van pont egy ilyen gép de nincs még összerakva. Hétfőn lesz rá időm megcsinálom és mondom mire jutottam.varmi2
Kikapcsolt AHCI móddal lehet csak 105mhz főlé húzni. Net tele van vele, csak így tudták húzni a mostani lapokkal. -
varmi2
nagyúr
válasz
fradelma #2648 üzenetére
Miért kellene kikapcsolni a sata-t? Linkelnéd,hogy hol olvastad. Szerintem felesleges húzni, mert így is gyors, normál használatra. Plusz 100-200MHz nem oszt nem szoroz. Ha ez kevés valakinek, akkor várja meg a következő generációt. Beama, vagy nemis tudom, hogy hogy kell leírni
. Az gyorsabb lesz kevesebb fogyasztással. Bár itt is igen jó a fogyasztás.
-
Polllen
félisten
válasz
fradelma #1615 üzenetére
A józan tuning itt azt jelenti, hogy nem piszkálod.
Amire való, ott nem sokra mész az 1-2%-kal...(sztem)
Freddy TNT
Milyen vga-t topikban biztosan segítenek. Nem nagyon láttam eddig itt, hogy valaki dvga-val használná. Én is csak teszt erejéig tettem bele egy 6850-t. Bár most d3 miatt lehet rakok bele valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpársportok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Home server / házi szerver építése
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest