- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzseki
csendes tag
Csináltam egy kis házi tesztet, úgy tűnik az 5150 partyban van (némileg jobb is talán) a C2D P8700-al, érdekes, hogy AES-ben a kis AMD majdnem tízszer gyorsabb, mint a Q6600...
Látott már valaki olyan tesztet, ahol a Kabini GPU-ját régebbi (DX9-10) kártyákkal vetik össze? Azt értem, hogy új játékokhoz kevés, de ahhoz kevés a CPU is, de ahogy a tesztemből látszik egy 7 évvel ezelőtti (jó) processzorral kb. egy szinten van így logikus volna az ilyen korú GPU-kkal összevetni a teljesítményét.
-
dzseki
csendes tag
-
rattan
tag
Nos az elmúlt napokban volt időm kicsit alaposabban is tesztelni a konfigot.
Az összeállításnál, a legfontosabb szempont a hangtalan működés volt, emiatt az Asrock QC-5000-ITX/PH változatot választottam. Van egy méretes hűtőborda az APU-n és nincs venti.
Házból került köré egy LC power LC-1350, külső tápegységes.
Először 1340-est akartam, de a két előlapi USB3-as csatlakozó meegérte a kb 3e Ft-os felárat.
Egyedül a beszerelt laptop vinyó surrog nagyon halkan, lehet lecserélem egy SSD-reA hétvégén volt időm fogyasztásmérővel is tesztelni, alapjáraton 22-24W-ot fogyaszt.
FullHD videó, vagy más terhelés esetén felmegy 32W-ig, de ez a vége
Ha tényleg 15W a SOC, akkor 17W juthat az összes többi fogyasztóra és ebben a tápegység vesztesége is benne kell hogy legyen.Netezős + filmnézős gépnek szépen teszi a dolgát, és a ház szemre is tetszetős, nekem eddig nagyon tetszik a Kabini.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Filmvilág
- EA Sports WRC '23
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Házimozi belépő szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Milyen légkondit a lakásba?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest