- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsola32
őstag
válasz
fenergie84 #4087 üzenetére
szívesen
anyámnak is ezt a konfigot fogom összerakni, excell táblákkal dolgozik - könyvel, illetve böngészésre fogja használni.
és a családi avchd videók megnézésére is tökéletes lesz. -
zsola32
őstag
válasz
fenergie84 #4085 üzenetére
kb. nekem is ez a konfigom mint a Tiéd, a ram 8 giga.
szerintem atom jó a gép, én is filmezésre használom leginkább.
bátran belevághatsz a projektbe -
válasz
fenergie84 #4082 üzenetére
Nem akad, akkor sem, ha a lejátszott állomány azon a lemezen van, amit a torrent is piszkál.
Alapban a pocim (torrent és hálózati megosztás megy) 800 Mhz-n megy max 5 %-os terheléssel.
Filmnézésnél (FHD) felmegy 1600 Mhz-re és olyan 20-30 százalékos terhelést mutatott windowsos és linuxos környezetben is.
A Chrome szokta megenni (100 %) néhány másodpercre amikor megnyitom. -
varmi2
nagyúr
válasz
fenergie84 #4082 üzenetére
Megfelelő? Erős is lesz. A cpu kihasználtságb filmek nélkül 1-4%b filmekkel sem fog 50% fölé menni.
-
válasz
fenergie84 #4080 üzenetére
Nekem egy 5150-es van 4 GB 1600 RAM, ssd + 2x2 TB hdd TV-re kötve. Filmnézésre, zene hallgatásra, helyi megosztásra, ftp-re használom és támogatom a linuxok terjesztését is torrent formájában.
Ha valami linuxot dobsz rá, arra van transmmission (van wines is különben) és annak van távoli elérése webes felületen, illetve van rá asztali alkalmazás is, amit nem csak helyi hálóból, hanem máshonnan is eltudsz érni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Programozás topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Motoros topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest