- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
maxmanus
tag
válasz
MZperX75 #12774 üzenetére
Szerintem te rossz fesz értékeket irtál! 1333 1,5 -1600 1,65 ( hozzáteszem gyári érték) 1866 1,7 !
Hát persze hogy 1600 as! dobozon,ramokon,meg mindenhol felismeri!
Írtam a konfigom! ebből láthatod hogy csak 2 slot van!
Köszi mindent de nekem megoldás kellene,vagy egy jó beállítás! amiket írsz ezeken már rég túl vagyok!üdv -
maxmanus
tag
válasz
MZperX75 #12770 üzenetére
Értelek ! tesztelek én is mindenen! everestel (mem olasás ,írás stb,) játékba f1 2013 és látom a gyorsulást 1600-on 6-7 plus fps!!! de mondom max 5 perc és kikapcsol a gép! 1333-on stabil,de most hogy lett egy full hd monitorom 1920x 1080 ba nagyon kellene ez a 6-7 plus fps! 1333-on 25 alá megy és nem az igazi!
Szóval tudnál (tok) egy leírást vagy egy uefi beéllítást ami tuti és megoldaná a problémát? üdv. Csak kellene menni annak a ramnak 1600-on! ha már arra tervezték!!! -
maxmanus
tag
válasz
maxmanus #12706 üzenetére
Amd A10 5800k - Asrock fm2 A55 DGS- Kingston 1600 hyper-x blue- Thermalthake 450w
Sajnos 1333 mhz-röl sehogy sem bírom elmozdítani a gyári 1600 as ramokat! Kérlek segítsetek hogy hogyan kezdjem! Az autómata beéllításokkal már próbálkoztam és kifagy! volt már hogy az uefi-ben kifagyott mert autómatán 1,480 at adott csak az 1600-as ramoknak! elem ki és újra csak 1333 mhz-nek ismerte fel!
Az uefi frissítve a legújabb 2.80-ra! ennyit tudtam!!! köszi előre is. -
maxmanus
tag
Üdv! Kerek 1 ève van meg a konfig(a10 5800k-asrock a 55-2x4 gb king hyper x blue 1600 mhz).A problèma az lenne hogy anno alapbol 1333 nak ismerte föl a ramokat,ès az elejèn mèg probálkoztam 1600 al de kifagyott ès csak ráhagytam! Most vettem full hd monitort ès jól jönne ha tudnák egy kis fps -t kifacsarni, szóval kellene egy tuti uefi beállitás,ha lehet fotókkal! Elöre is köszi, igy ünnepek alkalmából!
-
maxmanus
tag
Ilyet!
A gyerek a másik szobába lekapcsolja a kislámpát,és elindul a gépem! Az uefibe be van állítva az usb eszközről való indítás!
-
maxmanus
tag
Elsősorban asrock tulajoktól kérdezném,hogy az uefibe be lehet-e állítani hogy billentyűzetről indítsam a gépet? régi gépemen volt hot key,és ctrl+ f1-el tudtam indítani!
előre is köszi. -
maxmanus
tag
válasz
zsola32 #3124 üzenetére
Láthatod a legtöbb játékban ilyen 25 körüli fps-t produkál! Én mindenképp legalább 1 szintel feljebb ugranék APU vásárlás tekintetében,nehogy aztán szomorúságot okozzon a szaggató játékok látványa!
http://www.youtube.com/watch?v=H7pScFopnnA
De a dirt 3 az lehet hogy menne hisz olvastam hogy a gyártó főleg a codemaster játékaira (dirt3,f1 2012) élezte ki az új ApU-kat!
üdv
-
-
maxmanus
tag
1600-as ramomnak mennyi volna a max fesz amit adhatnék! lehet hogy megoldaná a problémát? 1.65-1,70 ig nem megy ! újraindít a gép!
üdv -
maxmanus
tag
Bizony örülni kellene a 30 FPS-nek ugyanis az általam tesztelt kb 25 játékból ez volt az egyedüli ami elvérzett ezen a platformon! rendkívül rosszul optimalizált,amúgy meg kár rá időt vesztegetni mert ráadásul egy szar játék! rossz játékmenet stb! talán ez a legelb...ottab NFS rész!!!
üdv -
maxmanus
tag
Szerinted gariba be kell hogy cseréljék? gondolom ez az a hiba amit nehéz reprodukálni náluk! mi van ha belerakják egy másik lapba ami náluk meg jó lesz?!
Még azon gondolkodtam hogy megcserélném a ramokat a foglalatban egymással! lehet hogy butaság de sok minden néha megoldást hoz anélkül hogy tudnánk mi miért történik!
-
maxmanus
tag
Csak nem mennek stabilan 1600-on a ramok,mindig lefagy a gép! Már mindent kiprobáltam!
Szerintetek visszaveszik gariba a ramokat,és ha igen mire hivatkozzak?Vagy valami ötlet?
üdv. -
maxmanus
tag
Fm2 teszt! friss!
http://www.youtube.com/watch?v=IdS1nxXIGCc
-
-
maxmanus
tag
Van valakinek kingston hyper-x blue 1600-as ramja? megnéznétek hogy mennyit kap alapon autómatán a biosba? Nekem autón 1,480V kap nem lehet hogy ez a kevés ? meddig emelhetem max?
üdv -
maxmanus
tag
válasz
atti_2010 #2431 üzenetére
Minden gyári értéken van! Ha 1333mhz -re rakom a gyári 1600 kingston hyper-x blut akkor stabil minden!
gondoltam azért ennek 1600.on kellene menni hisz erre tervezték,de bárhogy próbálom autón,vagy én rakom 1600-ra vagy xmp 1.3 profilba rakom instabil lesz a cucc! a cpu 38x100-on 3800mhz-n van! Rakjam esetleg 42x 100ra és úgy 1600 ra?Vagy jó lenne ha valaki letudna menüpont szerint egy uefi beállítást ide rakni,hogy összetudjam hasónlítani!
Nagyon megköszönném! (asrock fm2)
üdv -
maxmanus
tag
Mint látjátok 1600mhz-n jobb lett az eredmény de azóta minden kifagy! min állítsak?
xmp profil vagy autóra rakjam amikor 1333-1600 ra rakom a ramokat?
üdv -
maxmanus
tag
-
maxmanus
tag
3DMark Vantage-ba hány pontot kell kb hoznia alap 3800-on?
A10 5800k+2x4gb kingston hyper-x blue.
-
maxmanus
tag
válasz
Kolev33 #2046 üzenetére
Nekem is nagyon hangos! ugyanaz mint a régi barton magos gépem!
De legalább a teljesitménye kárpótol mindenért! Idáig minden 45-50 fps körül fut,kivéve a bf3 (20 fps) itt nem tudom mi van pedig lebutitottam rendesen! és a nfs mw2 sem megy valami jól de az amúgy is fos game!Szóval bőség zavara van! 2011 és 2012 játékból 15 db fent van és ebből 13 tökéletesen megy! Mi ez ha nem az 5800 k diadala! k jó ajánlom mindenkinek aki költséghatékony gépet akar,és még a mai játékokat sem akarja hanyagolni!!!
üdv. -
maxmanus
tag
Az ASRock X-Boost technológiája zseniális módon az intelligens órajelnövelésre lett kitalálva, és képes CPU-ja rejtett tartalékait előhozni. Egyszerűen csak nyomja meg az X-et a PC bekapcsolásakor, és az X-Boost automatikusan megnöveli a kapcsolódó alkatrészek órajelét, 15,77%-kal növelve a teljesítményt! Az intelligens X-Boost segítségével a CPU túlhúzása nagyjából egy gombos művelet.
Ha így teszek a biosban átáll 4200 mhz-re és úgy marad! Nekem kell visszaállítani 3800-ra!
Ez okozta hogy néha újraindult a gépem,valaminek nem tetszett a terhelés! Most stabil!
Tehát nem muszáj nyomkodni azt az x -et bekapcsoláskor mert így is gyors a gép!
-
maxmanus
tag
Na jól muzsikál a gép! 10 óra nyomom és egyszer csinált olyat hogy 3dmark 11 alatt újra indult+ f1 2012-nél is! Nem tudtam rájönni miért,így állítotam az amd vision centerben játék beállításokra energia takarékos modból!
Szerintetek ez lehetett a baj? most 2 órája nem indult újra bírja a terhelést!MÁs! A biosba a memoriát alapból 1333mhz-n ismerte fel,most átállítottam 1600mhz-ra de az Aida64 ennek ellenére 1333mhz-nak mutatja!!! mit állítsak a biosba hogy jó legyen? kingston hyper-x blue 2x4 gb 1600.
És végül a harmadik kérdésem! Az asrock extrem tunerben miért ugrál a proci 1400-és 4000 mhz között?
Az AMD system monitorban 3800-on mennek a magok! itt is kell valamit állítani a biosban?
Mit állítsak az alap bioson hogy minden jó legyen? Segítségeteket előre is köszönöm!
üdv.
Amd A10 5800k -Asrock A55 .
-
maxmanus
tag
Holnap hozza a futár a cuccost!
Kell valamit a biosba állítani az elején,vagy egyből win 7 telepítés és ennyi? (Asrock A 55)
üdv.
-
maxmanus
tag
válasz
atti_2010 #1331 üzenetére
Hát remélem jól fog muzsikálni,a tesztekben csak jókat írtak!
Azért bízom benne hogy jó vétel volt azért a 7 e ft-ért! 2009-ben még16 e volt ez atáp több mint duplája!http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00001754
Szerdán jön a cucc,kaptam értesítést! a házba rakok egy AeroCool előlapi kijelzőt és biztos sokat dob majd az amúgy szépen kinéző olcsó házamon!
Ez maradt a régi gépből,és drága volt ahhoz hogy ne használjam! (feketében van)
üdv.
-
maxmanus
tag
(#1364) miresz : "Én az 5. Asrock FM2A55M-DGS lappal rakok össze gépet,de eddig én,meg akiknek csináltam, tökéletesen meg vagyok/vannak elégedve. Nagyon jól konfigurélható az UEFI-rajt. A mostaniba egy A6 5400K lett rakva,és ezzel is pozitív csalódás ért. Q memóriákkal sem volt gond még eddig,pedig szinte mindegyikbe másféle lett rakva.Majd dobok fel teszteket."
(#1364) miresz
Talán ez segít!
-
maxmanus
tag
válasz
zsolt320i #1366 üzenetére
Erre nem is gondoltam!
Az én jelenlegi konfigom olyan hangos mint 1 rakéta! már 6 éves és ha kikapcsoljuk a nejem mindig megjegyzi hogy na végre! pillanatok alatt csend lesz. Tényleg nagyon zavaró a hangos gép,de nálam pl most a teljesítmény a fontosabb és a régi gépemhez képest 5800k-val is megváltás lesz!
üdv.
-
maxmanus
tag
válasz
troszti #1330 üzenetére
Köszönöm a választ! Igen szeretném legalább ha 5-évig kiszolgálna,és csak 1,5 év mulva 1 vga-t akarunk bele hogy duálba menjen és ezáltal a teljesítménye jobb legyen! Max annyi hogy picit húzni amit itt Nálatok okosan el lehet sajátítani!
Most találtam ilyet,és csak 2e-vel lépném túl a keretet!
17600.-ft
Gondolom ez jobb lenne a tuninghoz a későbbiekben!
Az A 55-el lehet egyáltalán valamit kezdeni ilyen téren? lehet hogy mellé nyúltam volna? Azért ezek fontos dolgok mert így teljesítmény terén hosszabb ideig életben lehet tartani a gépet! (vga kártya bővítés,proci+ram húzás meg ilyesmi) és mindjárt időt állóbb!
üdv.
-
maxmanus
tag
Elfogytak az alaplapok pcx-nél ! vagy szerintetek attól elküldhetem a rendelést hogy piros a bruttó ár a termék mellett?
Tudom hogy nem táp topik de eddig majd kiszúrta a szemem pedig a hkc 450w-től csak 1 ezressel drágább!
Ezt a Thermaltake LitePower LT-450PCEU 450W tápegységet az Fsp gyártja és sok tesztben is jó értékelést kapott! 80+-os ami itt szintén elhangzott hogy fontos!
http://www.overclockersclub.com/reviews/tt_lite_450w/
http://www.hardwaresecrets.com/article/Thermaltake-Litepower-450-W-Power-Supply-Review/730
http://www.pureoverclock.com/Review-detail/thermaltake-litepower-450w/
Ha erre áment mondotok úgy érzem egy heti munkám,kutatásom nem hiába való volt,és végre nyugodt szívvel rendelhetem a gépet mert ez miatt a drága tápok miatt kurva ideges voltam! ja és ez mellé találtam egy olcsó kis pofás házat ami szerintem jól is néz ki mindössze 4474.- ft-ért!
Köszönöm az eddigi segítséget várom a választ!
üdv.
-
-
maxmanus
tag
-
maxmanus
tag
Most beszéltem pcx-el már csak holnap tudják feldolgozni a rendelést,és kedden szállítanak jövő héten úgyhogy addig is van idő!
Tehát még ramban nem döntöttem:
http://www.pcx.hu/termek/corsair-2-x-4gb-ddr3-cmx8gx3m2a1600c9-xms3-memoria-79018
http://www.pcx.hu/termek/kingston-hyperx-blu-2x4gb-ddr3-1600mhz-khx1600c9d3b1k2-8gx-memoria-77680
http://www.pcx.hu/termek/corsair-2x4gb-ddr3-1600mhz-cmz8gx3m2a1600c9b-memoria-106735
Szerintetek? Többet nem akarok rá költeni és ezek kijönnek 10-ből!
üdv.
-
maxmanus
tag
válasz
ígyvanferi #1210 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Bestbuy játékok
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest