Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
kalap12 #11500 üzenetére
Te olyan fogyi vagy, már bocsi!
Semmivel nem lesz gyorsabb a te (és az én) fx6300 ad, mint Vesztor87 A6-osa..és tudod miért nem? Mert abban egy SSD van. Attól lesz gyors, nem a 6k+ passmark ponttól, amit az fx tud. A win már nem lesz gyrosabb a procitól, mert egy a6 ot sem használ ki...a háttértár számít. Meg a sok RAM. Játék az más kérdés. De az fx-eden vga nélkül doom 1-2 megy jól (tudom, mert nekem is az van), ők meg külön vikdari nélkül fognak crysisozni, stb...(#11506) kalap12
én-én, nekem-nekem...arra már valaha gondoltál, hogy nem csak körülötted forog a világ??
-
Bogyi007
veterán
válasz
kalap12 #11504 üzenetére
Akkor még egyszer: aki Fm2-es procit vesz az nem is kimondottan játékra veszi a gépét és főleg nem FullHd játékra. Márpedig erre a célra akadásmentesen minden probléma nélkül TÖKÉLETESEN alkalmas a proci. Ha vitatod ezt ha nem...
Személy szerint ha játszani akarok akkor ott a konzolom is, itt max azt próbálom ki amit itt olcsóbban tudok beszerezni (pl STEAM)
-
Bogyi007
veterán
válasz
kalap12 #11500 üzenetére
Te tényleg nem vágod hogy mi miért vettünk akkor Fm2-es gépet.....
Ha csak játékra akartam volna venni akkor vélhetően nem ezt veszem én sem meg a többiek sem, ezekkel az Apu-val ellátott gépekkel voltaképpen egy helyhez kötött notebookot kapsz amivel filmezhetsz netezhetsz javarészt úgy hogy nem veszel bele külön VGA-t, mert van benne egy integrált ami ellenben azért mindent figyelembe véve mégsem egy alkalmatlan vasdarab benne mint pl az Intel procis gépeknél hanem bizonyos kompromisszumok mellett játszani is enged - pl egyértelmű hogy ezzel nem fogsz Crysis 2-t vagy Bf3-at FullHd-ban tolni highon, de arra okés hogy pl 1600x900-as felbontás mellett a fenti játékok élvezhető kjörítéssel elfussanak - mindezt olcsón egyszerűen, mindenféle informatikai tuningos hókuszpókuszok nélkül is.
Ez előtt egy Compaq (vagyis még nem is HP-s!) nc6120-as notebookom volt 1.86 GHz-en 512 mega rammal és cd/dvd combóval azt használtam idén nyárig 5 évet úgy hogy már használtan vettem.
Ezzel a géppel sem nagyon tervezek rövidebb távra és amire nekem kell nem is nagyon aggódom hogy nem fogom addig használni is. Most persze néha még játszok is rajta, de mint már írtam nem ez az elsődleges profilja a gépnek..... -
-
Bogyi007
veterán
válasz
kalap12 #11489 üzenetére
78e forintból raktam össze ezt a konfigot amihez a Samsung T27B750EW 27" LED monitor TV-m már adott volt.
Nem játékra vettem (még a hűtőm is a gyári hozzá) és mégis olyan játékokat tudok vele futtatni olyan felbontásban és minőségben amit a szeretett Ps3-am sírva fakadva, irigykedve néz csak, hogy ő erre már nem képes.
Mindezt ezen árból akár más AMD vonalon vagy Intel fronton hol tudnám megtenni? -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
kalap12 #11489 üzenetére
Hülyeségeket beszélsz .
Én i5 2500 + HD7870 komból váltottam A10 5800k-ra pont azért mert a WoT-on kívül mással pc-n alig alig játszottam. Kaptam a VGA-ért plusz 50k-t tisztán, mert a proci plusz lap árán meglett a zsír új lap plusz apu. És annyi a különbség a két gép között, h a WoT-ot 1920*1080-on mediumra kellett állítani max-ról.
-
Vesztor87
senior tag
válasz
kalap12 #11489 üzenetére
Persze, az i7 meg mindet szarrá alázza... ne ezt nézd csak, hanem az árát is! Az a8 5600k procim 22e ft volt, az fx 6300 az 28e ft és még vga-ja sincs... nem egy kategória, ne hasonlitsd össze őket. A procimmal simán játszottam 720p-ben a Cryzis2-vel... pedig az nem gagyi
Az a8-as Audi is jobb mint a Swift, senki ne vegyen Suzukit?:p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Spórolós topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motoros topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged