Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MIUI / HyperOS topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
troszti
aktív tag
Sajnos csak D-SUB om van... úgyhogy ezt nem tudom kipróbálni, másik D-SUB kábellel próbáltam, de ugyan ez...
ezt telepítettem, de szerintem ez ugyan az, holnap majd megpróbálom amit linkeltél
-
agent11
tag
Van egy kis eredmény!
Egyelőre úgy néz ki, hogy a Load BIOS default után a kapkodásban nem mentettem el a beállításokat! Első körben úgy néz ki, hogy nem fagyizott a PC. Második körben csak a RAM-ot állítottam manuálisan 1866-ra és hozzá az SPD-ből a profilhoz tartozó értékeket, plusz 1,65v feszt. Egyelőre így sincs fagyi... folytatás majd holnap.Mivel jelenleg csak HTPC-nek használom a gépet ezért az energia gazdálkodási funkciókat korábban maxra állítottam a BIOS-ban, hogy minél kevesebbet fogyasszon a rendszer. Szerintem ott lesz valahol a gond...
De majd tesztelgetem a beállításokat! Mindenesetre köszi mindenkinek az eddigi tippeket!
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyelőre úgy néz ki, hogy a Load BIOS default után a kapkodásban nem mentettem el a beállításokat! Első körben úgy néz ki, hogy nem fagyizott a PC. Második körben csak a RAM-ot állítottam manuálisan 1866-ra és hozzá az SPD-ből a profilhoz tartozó értékeket, plusz 1,65v feszt. Egyelőre így sincs fagyi... folytatás majd holnap.