Aktív témák
-
donsergiooo
senior tag
huuuhaaa! Idén nem leszek már atis!
Eddig nekem csak 9600XTm volt ATI de az nagyon jó voooot! -
donsergiooo
senior tag
Héy, akkor most DX10alatt a VGA számol fizikát is?
-
donsergiooo
senior tag
Igazat beszélsz! De az NV már a 6xxx series karikkal jött vissza a topra! és igaziból a 7xxx series majdnem ugyanez volt, kicsit fejlettebb architechturával!
Ekkor váltottam 6xxx -re majd 7xxx-re! Most a 8800gts-t tervezem be!
Ami bizonyos, hogy valmi nagyon csúnyán sűlhet el az ATi- Amd párosból! Külön külön jók voltak, de szerintem ez egy rossz bussines volt az AMD-től! Nem szeretném ha az AMD magával rántaná az ATI-t! AMúgy semmi bajom az AMD-vel 4generáción keresztűl AMDm vóót! -
donsergiooo
senior tag
Szóval most akkor az nVidiának 128 skalár pipe van és az ATi-nak 320 skalár pipe?
Ez akkor jóval erőssebb kell h legyen mint az nV! De ha belegondolok a 128 egységesített számoló is nagyon sok! Ha ez igaz akkor 50% árcsökkenést kéne az nVnek produkálnia, az új AMD-ATI vga piacrakerülésével! -
donsergiooo
senior tag
..szerintem csak gyorsabbnak kell lennie mint egy 8800gtx-nek, nem hiszem hogy csak 1% kal kell h ráverjen!
Amúgy jah, minden FAKE! ..áááááááááá -
donsergiooo
senior tag
válasz
Komplikato #1114 üzenetére
..jah ott voltam!
-
donsergiooo
senior tag
Jah és a karik nem iylen ''picik'' lesznek, hanem jó hosszúak szerintem és 2x vastagabb hűtőborda
Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest