- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Aktív témák
-
paleinho
senior tag
válasz
-Angel- #1774 üzenetére
nem igazán fenyeget az a veszély, hogy ilyen kártyát veszek amint kapni lehet(elvagyok az x1950proval is)
de azért kiváncsi vagyok , szerintem ennyi fejlesztés után nem tud egy cég így beégni, tudták mire képes a konkurencia, volt idejük jobbat csinálni, remélem sikerült is...
majd május közepén meglátjukATI/AMD Fanboy vagyok, igen, tudom
[Szerkesztve] -
szacsee
nagyúr
válasz
-Angel- #1743 üzenetére
Igazad van tényleg sok lé kell hozzá, de inkább a játékfejlesztők fejére kellene koppintani (az olcsóbb lenne).
A Daily Tech-ről meg csak annyit, hogy lehet fake, lehet nem , de most megnőtt a nézettségük (írd be a gogliba, hogy ''ati 2900'' minden kapott találat rájuk mutat).
Szerintem nem tudják mit csinálnak NDA alatt, ha valós is a tesz, akkor nagyon megütik a bikájukat.
Azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy az NV megvette őket (erre volt már számos példa).
A büntit meg kifizeti helyettük.
Az ATI meg miért nem tiltakozik, hogy a teszt valótlan. Lehet csak röhögnek rajta, vagy ha ez a helyzet (a teszt valós), akkor a legkisebb gonduk is nagyobb annál, hogy velük foglalkozzanak.
Szerintem a specifikációk alapján a 2900-as szériának többet kellene tudnia (vagy nem dugták rá a kiegészítő tápcsatit). + Sok az ellentmondásos információ. -
szacsee
nagyúr
válasz
-Angel- #1741 üzenetére
Erre még május közepén visszatérünk.
Ahogy látom sokan örülnének, hogyha az ati beégne.
Akkor felvázolom, ha az ati beég nem lesz verseny az Ati és Nvidia között a felső kategóriában. Ergo nem lesz árháború. Akkor ti jövőre is a babérjain trónoló nv-t akarjátok látni, meg a polcon a 8800GTX-et mint csúcskártyát idei árazással?
Én szurkolok az ati-nak, meg az amd-nek, nem azért, mert ATI/AMD buzi lennék, hanem mert jót tenne a piacnak, de legfőképp nekünk felhasználóknak.
Az AMD már felrázta a piacot (x2-t hugyér szarér veszel, a C2D E4300 is csak 26k), most az Ati-n a sor. -
DoxaM
aktív tag
válasz
-Angel- #1666 üzenetére
Ilyen egy igazi fanatikus....
Május 14. után lesz HITELES teszt. 8800 ultra megveri az R600XTX-t (eleve HD2900XTX).
Ilyen hülyeségekkel miért kell bombázni egy fórumot?
Szerintem meg majd az HD 3900 XTX' jól el fogja picsázni a GF 9900 GTX U.-t és akkor majd mindenki nagyot fog nézni !LOL
Várjunk már még egy picit türelmesen...nem sokára nda vége. -
szacsee
nagyúr
válasz
-Angel- #1666 üzenetére
Van kedved fogadni?
Ha én nyerek, és arra járok megívsz egy sörre, ha Te nyersz én hívlak meg egy sörre (vagy amit szeretsz), ha erre jársz (Veszprém megye).
Ati-nak egy pötty!
Az ultrát leveri az XTX, a gtx-et meg az XT-t shader igényes gammákban pl oblivion!
Nem a 3Dmark számít.
Vegasban, oblivionban, call of juarez-ben és a három általad választott gammában elkeni az ATI az Nvidiát! (ez az én javaslatom, ha áll az alku írj 3 gamma nevet)
Te az NV-re fogadsz.
GTX vs. XT
Ultra vs XTX
Május végén megnézzük a 6 gammát tesztben mit mutatnak (netről összeszedjük az infókat).
Áll az alku?
[Szerkesztve] -
szacsee
nagyúr
válasz
-Angel- #1666 üzenetére
Van kedved fogadni?
Ha én nyerek, és arra járok megívsz egy sörre, ha Te nyersz én hívlak meg egy sörre (vagy amit szeretsz), ha erre jársz (Veszprém megye). (
Ati-nak egy pötty!
Az ultrát leveri az XTX, a gtx-et meg az XT-t shader igényes gammákban pl oblivion!
Nem a 3Dmark számít.
Vegasban, oblivionban, call of juarez-ben és a három általad választott gammában elkeni az ATI az Nvidiát! (ez az én javaslatom, ha áll az alku írj 3 gamma nevet)
Május végén megnézzük a 6 gammát tesztben mit mutatnak (netről összeszedjük az infókat).
Áll az alku?
Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- EAFC 25
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest