- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Netfone
-
Mobilarena
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
-
gyűrű
Topikgazda
2 hete van egy sticked és olyan bizonyossággal állítasz egy másikról dolgokat mintha tudnád is.
Nos mielőtt én az első maxot vettem volt szerencsém kipróbálni egy sima 4=t is. 1 napra kaptam kölcsön. Mivel én kodival használom 90%ban, ráadásul egy saját készítésű speciálisan testreszabott felszinnel Így azzal teszteltem. Rögtön elvérzett a kevés rammal. Streamingnél pedig nem ismeri az av1et sem.
Szóval ne állíts olyan dolgokat amiket nem tudsz
Vettél 4 évvel ezelőtti, gyengébb hardvert, neked megfelelő, használd. De ne gondold hogy itt mindenkinél jobban értesz egy "másik" típushoz olvasás alapján, használat nélkül .
Köszi -
kokokka
addikt
-
zoltan6
addikt
-
gyűrű
Topikgazda
A stickek updateket csinálnak a háttérben. Sokszor észre sem vehető mikor milyen appot vagy magát a rendszert frissítik. Ezért is van az állandó áram és alvó módra tervezve. Kikapcsolt tv áramtalanitja az usbt és megszakadhat ez a folyamat, ami károsodáshoz vezethet. Nem ajánlott onnan adni feszültséget még akkor sem ha elvileg lehetséges, ennyi. Persze mindig van aki csakazértis így csinálja, és értetlenkedik . Ő dolga.
-
gyűrű
Topikgazda
-
gyűrű
Topikgazda
Nem tudom pontosan mire gondolsz. Ami a prime video appban megjelenik azt nézheted. Ez nem olyan korlátozott mint az Apple, ha azt streamingnek nevezhetjük egyáltalán. Ami nincs benne, de feldobja a stick a főoldalon, azok lehetnek olyanok amit külön meg lehet venni. 899 Ft ért egy teljesértékű streaming előfizetést kapsz. A játékok engem nem érdekelnek, arra ott vannak az xboxok, és a gamepass.
-
LWhite
tag
Van az Amazon Prime oldal és a Prime Video.
Ha stick rendeléskor prime-ra regisztráltál (30 napos próba), akkor valószínűleg oda is fog irányítani.
Ha "csak" a video oldalon, akkor ahogy engem is a prime video linkre visz tovább a fiók adatok esetén. -
spiky03
veterán
Az első regisztrációnál ennyi.
Pl még annó én is így regeltem. Aztán most, hogy bankkártyát kellett cserélnem mert lejárt és az újról meg nem vonta le az összeget, így nekem is már ezt a drágábbat hozza.
Úgyhogy lemondom és becsatlakoztam egyik haverhoz.
Mondjuk így pont a sticken nem tudom néni a Primeot mert ott még mindig az én userem van bent. Ott nem olyan egyszerű usert váltani mint pl a Netflixnél van Disney+nal. -
gyűrű
Topikgazda
- A külön feltett appok maguktól frissülnek már, vagy mindig kézzel kell az újabb verziót felpakolni?
A smarttube frissül, a többi szerintem nem
- El lehet-e távolítani az előre feltelepített dolgokat, kvázi debloatolni az eszközt, vagy nem javasolt a mókolása?
Igen el lehet, vagy csak simán fagyasztható is. Ehhez körültekintés és némi háttérismeret is kell. ADB app Control pl. erre jó. -
gyűrű
Topikgazda
Neked is ajánlom az összefoglalót. Sok kérdésedre kapsz ott választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- PlayStation 1 / 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EAFC 25
- Medence topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sweet.tv - internetes TV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged