Hirdetés
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomigonzo
aktív tag
Koszi, megprobalom az UGreent is (max gyari amazon isszamegy Primeban

Az gondom a resettel, hogy menubol aktivalva belefagy, nem kapcsolja le magat a stick. Megprobalom a tavirnyitps modszert koszi, de leginkabb arra kellene rajonnom mi/melyik app vagy kodi addon uti ki a rendszert, vagy lehet ez egy hibas darab -mar 3x fordul ez elo random idokozonkent, legutobb 1-2 hoanppal ezelott, csak a totalis factory reset es reinstall segitett, ami mostanaig birta. Egy forumon mar olvastam volt valakinel hasonlo problema, halozat eldobas, cseres lett a stick garanciaba. Szoval most egy reinstall lesz szerintem aztan a kovetkezo esetnel megprobalok egy garancita. Masik szobababn ugyan ez a stick, ugyanezekkel az appokkal/kodi addonokkal problema nelkul mukodik.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

gyűrű