Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Tömegterméket csinálna a Samsung az öreg tévés arányból
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- Akciófigyelő: Ajándékok az új Redmi Note 15-ök mellé
Mobilarena témák
- Mobil flották
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Még nem engedte el a Vivo az X200-as szériát
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
abaluuuu
csendes tag
Igazad van. Ezt az utat is elkezdtem körbejárni de önmagába vezet vissza mint a létforgatag háháá

Az amazon-on találtam linket technikai információkra. Ez átirányított az asushoz. Ők azt írták hogy ha ki tudom kérni a termék szériaszámát akkor meg tudják mondani hogy milyen garancia van rá helyi vagy globál. Na most ugye az amazon semmilyen kérdésre nem hajlandó válaszolni ezért nem sikerült kikérni.
Komolyan mondom ilyen szar bolttal életemben nem találkoztam. De addig hergelem magam amíg megveszem az edigitalban 250ért

Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 100%, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 97%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dell Precision 3660 Workstation, i7-12700K,32GB DDR5,256 SSD,NVIDIA RTX A2000 6GB DDR6,WIN11
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple MacBook Air 15" 2025 100%(1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- 100/100% 500GB SSHD - több db - 2,5"
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A22 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs