Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoldhandRent
őstag
[SZERK: bocsi, hogy hosszura sikeredett]
Én az utóbbi időben nagyon rossz véleménnyel vagyok a Magyar Postáról. Egy rejtett kamerás felvétel szerint túlterheltség miatt csak az értesítőket viszik ki, azokat dobják be. Nekem pl két kínai rendelésnél volt, hogy (HÁLA ÉGNEK VOLT TN!!!!
) nem dobtak be értesítőt...holott a csomag már a postán dekkolt, arra várva, hogy majd én a fizetett szolgáltatás dacára időmet és energiámat arra áldozom, hogy elmegyek a csomagomért. Szóval írtam egy mail-t hogy ilyenkor egyébként mi van ? Mármint értesítő nincs, de a csomagom meg ott vár a postán. Egy ismerőstől azt hallottam, hogy külföldön (vagy itthon?) az a módi, hogy direkt nem adják le a csomagot ÉS az értesítőt sem, és szépen hazaviszik maguknak a holmit. A vásárló értetlenkedik, hogy miért nem jött meg a rendelése 3 hónap alatt, ír az eladónak, akik nagyon sajnálva küldenek egy újat.
Szóval. megkérdeztem, hogy mi van azokkal a csomagokkal, amik TN nélkül vannak, benyúlják őket ?
Válaszuk: Ha a küldemény nem rendelkezik postai azonosítószámmal, akkor a Magyar Posta azt nyilvántartás nélkül kezeli, és címhelyen a levélszekrénybe kézbesíti, ha mérete miatt ez nem lehetséges, akkor értesítő hátrahagyása mellett lerakják a helyi postán, megérkezéséről ott érdeklődhet.Amennyiben nem kapott értesítőt és a személyes érdeklődés sem eredményes javasoljuk, hogy a küldemény feladója a küldemény felvételében érdekelt szolgáltatónál indítsa el a küldemény hivatalos kerestetését.
Ez nálam már a második eset volt 1 hónapon belül, hogy nincs értesítő, de menjek a csomagért. Az elsőnél még írtam egy szép levelet, aminek hatására újra küldték.. a csomagot, nem az értesítőt...
Másodszorra is írtam, másnap egyből jött az értesítő (postás hétfőnként jár erre, és kedden bekerült egy értesítő...
persze se dátum, se semmi. )Lehet kéne írni amazonnak, hogy adunk 2 eurót, vagy tudom is én, de mindenképpen TN-el küldjék, mert benyúlják kedves honfitársaink a csomagot.
Vagy ha nagyon nem akar megjönni a csomi, menj el a helyi postára (haha, azért fizettél, nem ?
) és érdeklődd meg, hogy a címedre nem-e érkezett valami mostanában...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Autós kamerák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- A rend őrei
- PlayStation 5
- GL.iNet OFF topik
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- További aktív témák...
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
persze se dátum, se semmi. )
) és érdeklődd meg, hogy a címedre nem-e érkezett valami mostanában...