- Yettel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
pn4hvq
senior tag
Van egy amazon fiókom regisztrálva. Ma reggel láttam a leveleim között, hogy tegnap 23:25kor jött egy email, mondván jelszóvisszaállítást kértem, benne az ellenőrző számsorral. Ez eddig nem is probléma, de a 23:26kor érkezett levél alapján meg is lett változtatva az amazonos jelszavam.
Ja, én éjjel aludtam, és nem hiszem, hogy alvajárva pont amazonjelszót cserélnék.
-egyrészt, fogják az amazonos loginhoz szükséges emailcímemet és kérnek rá egy emlékeztetést (honnan tudták az email címet, amivel oda regisztráltam?)
-másrészt: hogyan szerezték meg az ellenőrző számsort a levelezésemből (ahol teljesen más a jelszavam) vagy ha nem onnan, akkor honnan?
A jelszavamat lecseréltem, vásárlás nem történt, kártya, és egyéb fizetési módok nem voltak megadva az oldalon.
Mindenesetre érdekes.Szerk: Idave: most nem látom az eredeti levelet, mert dolgozom, csak a gmailbe automatikusan átirányított másolatokat, de a levél adatai megegyeznek. Nem a tartalomra gondolok (az ugyanaz), hanem amit a gmail el tud mondani a levélküldés kapcsán: feladó, SPF, DKIM, DMARC ugyanazok mind az éjjeli, mind a reggeli (általam küldetett) leveleknél.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Hardcore café
- Netflix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Yettel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- KTC M27P20 Pro 27 Mini-LED 4K 160Hz Valódi HDR1000, megkímélt állapot
- LG 32GS95UV - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ja, én éjjel aludtam, és nem hiszem, hogy alvajárva pont amazonjelszót cserélnék.