Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
rviktor
üzenetére
Az feküdte meg a pici pocit, hogy akartunk egy német és egy angol dobozos verziót vagy mi?
Bverzió, hogy még az anno lejárt kártyám volt társítva? Amint jött a sikertelen értesítés frissítettem az újra, éjjel le is vonta egy ID + Card fotó után. Azóta szórakozunk egymással... 
A mai napot kivárom, holnap írok nekik / hívom őket mi nem jött össze fiúk...
A német az pending, de érdekes mód osztrák posta követő került a trackingbe...

Ellenben a Britt csomaghoz hozzá se nyúltak, az még mindig Dispatch előtt áll. -
Micsurin
nagyúr
válasz
rviktor
üzenetére
Remélem, köszi

Mondjuk konkrétan kezdem feladni, hogy a termékeket megkapom…
WoW topikban pont ezen morogtam…“Nekem is bevonta az osszeget reggelre, miutan ejjel kellett a szemelyim meg a kartyarol kepet feltoltsek… reggelre a nemet es az angol is vont.

Majd jott az uzi, hogy account on hold a tranzakciok meg “pending”-ben ragadtak. Eletbe tobbet nem rendelek ezektol…, nagyon nem az elso rodeom vamolassal stb de ez nevetseges amit muveltek.
Supportnak irtam, kivancsi leszek…
“ -
batagy
őstag
válasz
rviktor
üzenetére
Köszönöm az infót. Akkor még várok türelemmel.
Kérdésedre. Veszteség nem ért, vagy refundot kaptam, vagy csere terméket küldtek!
Részletesebben ha érdekel vkit:
Jan 16-án rendeltem 2 terméket (230V elosztók). Azonos nyomkövetést kaptak, ezért feltehetőleg azonos csomagba kerültek. Ezek is ott álltak.Egyik termék
Egyszer csak rendelés után 1 héttel minden előzmény nélkül jött egy email, hogy a terméket sikeresen visszakapták, és hogy kiadtak egy refundot. Köszönik szépen, hogy visszaküldtem. De nem én küldtem vissza, nem én nyitottam refund-ot, hozzám nem érkezett semmi, értesítés sem.A refundot valóban azonnal megkaptam, maguktól küldték.
Email váltás hatására felajánlották, hogyha szükségem van még rá, akkor rendeljem meg ismét Expedited szállítással, majd ha megérkezett, akkor kérjek refundot a postaköltségre. Az újramegrendelés megtörtént, most többek között erre várok. Hogy mitől került vissza, azt nem tudtam meg.
Másik termék
Mivel ugyanabben a csomagban volt egy másik termék is, de erre nem jött refund maguktól, csak továbbra is állt a nyomkövetés. Erre vártam még utána 11 napot biztos ami biztos. Persze nem jött, így újabb email. Kértem, hogy küldjenek cserét belőle, amit azonnal meg is rendeltek és elküldték a leggyorsabb szállítással. Most ezt is várom.Így tehát a rendeléseim most nem is ingyenes szállítással vannak, hanem drágább szolgáltatással.
Eddig ilyet én sem tapasztaltam, remélem egyszeri eset volt.
Mindenesetre, a lényeg , hogy anyagi kár nem ért, és az Amazon minden esetben ad refundot, vagy ha kérem, akkor csere terméket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus rog fx506h
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - MAGYAR - 226 Ciklus - 88% akku -
- HP Elitebook 840 G4,14",HD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÚJ Lenovo Legion 5 - 15.1"WQXGA OLED 165Hz - Ryzen 7 260 - 24GB - 1TB - RTX 5060 - 3 év gari - HUN
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 86% akku 6 hónap garancia
- Asus TUF B650-Plus Wifi alaplap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bverzió, hogy még az anno lejárt kártyám volt társítva? Amint jött a sikertelen értesítés frissítettem az újra, éjjel le is vonta egy ID + Card fotó után. Azóta szórakozunk egymással...