- iOS alkalmazások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
válasz
rviktor
üzenetére
Köszönöm az infót. Akkor még várok türelemmel.
Kérdésedre. Veszteség nem ért, vagy refundot kaptam, vagy csere terméket küldtek!
Részletesebben ha érdekel vkit:
Jan 16-án rendeltem 2 terméket (230V elosztók). Azonos nyomkövetést kaptak, ezért feltehetőleg azonos csomagba kerültek. Ezek is ott álltak.Egyik termék
Egyszer csak rendelés után 1 héttel minden előzmény nélkül jött egy email, hogy a terméket sikeresen visszakapták, és hogy kiadtak egy refundot. Köszönik szépen, hogy visszaküldtem. De nem én küldtem vissza, nem én nyitottam refund-ot, hozzám nem érkezett semmi, értesítés sem.A refundot valóban azonnal megkaptam, maguktól küldték.
Email váltás hatására felajánlották, hogyha szükségem van még rá, akkor rendeljem meg ismét Expedited szállítással, majd ha megérkezett, akkor kérjek refundot a postaköltségre. Az újramegrendelés megtörtént, most többek között erre várok. Hogy mitől került vissza, azt nem tudtam meg.
Másik termék
Mivel ugyanabben a csomagban volt egy másik termék is, de erre nem jött refund maguktól, csak továbbra is állt a nyomkövetés. Erre vártam még utána 11 napot biztos ami biztos. Persze nem jött, így újabb email. Kértem, hogy küldjenek cserét belőle, amit azonnal meg is rendeltek és elküldték a leggyorsabb szállítással. Most ezt is várom.Így tehát a rendeléseim most nem is ingyenes szállítással vannak, hanem drágább szolgáltatással.
Eddig ilyet én sem tapasztaltam, remélem egyszeri eset volt.
Mindenesetre, a lényeg , hogy anyagi kár nem ért, és az Amazon minden esetben ad refundot, vagy ha kérem, akkor csere terméket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó több darab 8GB DDR4 SODIMM laptop memória modul.
- Újszerű iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 Év garancia
- DELL Precision 7550 ntel Core I7-10750H, 64 GB, 1TB SSD MAGYAR VILÁGITÓS BILL
- Lenovo Thinkpad T14 GEN5 Ultra7 165U, 1 tb, 32gb ram, MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET GARIS
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- Amazfit GTR Mini okosóra
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest