- Yettel topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Vérnyomásfigyelést is ígér az Oppo Watch X3
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remiel
őstag
sziasztok
be akartam lépni az amazonra erre közölte password reset kell, megadtam neki az emailben kapott kódot, majd azt mondta írjam be a telefonszámom, de sem +36, sem 0036, sem előhívó nélkül nem fogadta el és a 3. kísérletnél letiltott... mi a fene az a formátum amit elfogad, mert a chathoz be kéne lépnem de így a supportot sem érem el
-
Remiel
őstag
Rendeltem egy új egeret és itt az újon van a hangsúly. Ma megjőtt Amazon warehaus matricával, cellux-al leragasztva, kábel nélkül és a doboz alja belül olyan, mintha valami matricát vagy bármit ami oda volt tapasztva letépték volna.
Ezt úgy mégis hogy gondolják? Természetesen megy vissza. Rendeltem egy fülhallgatót pár hete az megjött 4 nap alatt, erre vártam több mint 2 hetet.
Megszokott dolog ez az amazonnál, hogy új termék helyett küldenek egy ránézésre már egyszer visszaküldött hiányos darabot?
-
Remiel
őstag
kis segítség kéne
rég nem léptem be és amikor próbáltam kiírta, hogy resetelni kewll a password, beírtam az email címem el is küldtek egy kódot, utána jött az, hogy adjam meg a telefonszámom aminek xxx90 a vége. ezzel nincs is baj, de milyen formában, mert semmi nem volt jó neki
+36 al nem fogadta el
+ nélkül sem
simán országszám nélkül semaztán letiltott, mondván túl sokat próbálkoztam... persze írni nem lehet nekik, tudja valaki, hogy a hívás milyen költségekkel jár a megadott számon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Warships
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Milyen videókártyát?
- Yettel topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- További aktív témák...
- 700 helyett 500! 2029. Euronics gari! Lenovo Legion 5 Pro 16! Ryzen 9 / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S24 Ultra 12GB 512GB Fekete (garanciális) + fóliák + tokok
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Raktáron lévó 1851-es lapok! Garanciás termékek! Részletfizetésre is!!! ÉRDEKLŐDJ!!
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest