Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2026: Megmutatta a Vivo az X300 Ultrát
- Garmin topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Sziasztok , tudja valaki, hogy hogy lehet törölni a kártya adatokat az amazon oldalrol ?
Lejárt az érvényessége a kártyámnak és megadtam az uj adatait, de a régi száma még mindig ott van és nem találok semmi menüpontot , hogy a kártya adatai törlése vagy ilyesmi.
Illetve, hogy tudom törölni a prime elöfizetést ? mert beregisztráltam az ingyenes honapra ahhoz ugye meg kellett addni a kártya adatait, de most mivel a régi kártyával regisztráltam csak azt irja ki , hogy felfüggestve és nem lehet kiválasztani , hogy törölje a prime elöfizetést és nov 15.én ujra akarná levonni az összeget, de mivel nem akarom és nem akarom megadni az uj kártyámat hozzá igy nem tudom, hogy töröljem .
Új hozzászólás Aktív témák
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Triple Fan OC - Garis 2028.10.01. -ig - Eladó!
- appletv 4k , 32gb , hibatlan, dobozaban, csak március 14ig!!
- MSI GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 VENTUS XS OC Eladó!
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 128GB / Fehér Titán / Kártyafüggetlen / Garancia!
- Samsung Odyssey G9 LC49G95TSSRXEN - 5120 x 1440 - 240Hz
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE ARANY. 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest