Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Billentyűzet
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Sziasztok , tudja valaki, hogy hogy lehet törölni a kártya adatokat az amazon oldalrol ?
Lejárt az érvényessége a kártyámnak és megadtam az uj adatait, de a régi száma még mindig ott van és nem találok semmi menüpontot , hogy a kártya adatai törlése vagy ilyesmi.
Illetve, hogy tudom törölni a prime elöfizetést ? mert beregisztráltam az ingyenes honapra ahhoz ugye meg kellett addni a kártya adatait, de most mivel a régi kártyával regisztráltam csak azt irja ki , hogy felfüggestve és nem lehet kiválasztani , hogy törölje a prime elöfizetést és nov 15.én ujra akarná levonni az összeget, de mivel nem akarom és nem akarom megadni az uj kártyámat hozzá igy nem tudom, hogy töröljem .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest