Hirdetés
- Nem lesz idén iPhone 18
- Google Pixel topik
- Magenta változatban jön egy füles, de nem a Telekom rendelte
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominique29
csendes tag
Én is kiszúrtam, hogy egyetlen egy, az Amazon által eladott és szállított termék sem elérhető Mo-i címre. Legyen az Amazon.de, .fr, .co.uk vagy .it. Én csak ezekről szoktam vásárolni. Az ügyfélszolgálat összevissza beszél, mindig mást mond, mondjuk egyszer sem mondták azt, hogy igen, valóban lenne most egy ilyen (ideiglenes?) korlátozás. Semmiféle technikai hibát nem említettek nekem, pedig már a 4. kört futom (telefon+email). Warhouse Deals, vagy Marketplace Seller által eladott, de Amazon által szállított termék továbbra is rendelhető. Meg persze minden Marketplace Seller által eladott és szállított áru is. De mivel az esetek többségében az Amazon által eladott és szállított árú a legmegbízhatóbb és a legolcsóbb, mire ideér, ez a 100%-os korlátozás igencsak aggasztó...
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- PlayStation 5
- Nem lesz idén iPhone 18
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autós topik
- Parfüm topik
- Rendszergazda topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128 GB Natural Titanium 2027.01.28-ig ISTYLE Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest