Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogarfx
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos angol amazonon vásárolt videokártyám elhalálozott. Írtam is a supportnak, hamar meg is oldották a problémámat, vissza kell küldenem nekik. Korábban már küldtem vissza német amazonnak is kisebb, hibás dolgokat, ezeket még simán el tudtam küldeni mint ajánlott levél, ilyen 2-3 ezer forintból ki is jött.
Angliába még nem postáztam vissza semmit, azt sem tudom hogy egy videokártyát, ami 1,6 kg el lehet-e postázni levélként (bár az a sejtésem hogy nem).
A cím elvileg ez lenne: KY11 8ST Dunfermline, ami elvileg Skóciában van. Na most én csak gyorsan kiszámoltam a GLS oldalán és valami 14 ezer jött ki postaköltségnek, amit azért sokallok, tekintve, hogy a kártya ára 45 ezer és azt sem tudom, hogy ilyenkor az amazon visszatéríti a teljes postaköltséget vagy csak egy részét.
Esetleg valaki már postázott vissza hasonló méretű, súlyú csomagot az angol amazonnak, mert az most nagy segítség lenne nekem
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Compaq 8100 Elite CMT PC, i5-650 Proci, 8 GB DDR3 RAM, 250 GB HDD
- DJI Mini 3 (GL) Eladó 2028 01.06 Garanciális
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfa
- MSI H81M-P33 PC, i5-4570 Proci, 8 GB DDR3 RAM, 120 GB ÚJ SSD
- Apple iPhone Air 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfa
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Dell 5330 i5-1245u 16Gb ram, érintő kijező, számla, garancia
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest