Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sentry0
tag
Beleestem én is a "fekete csík"-ba megrendelés során.

Rutinosoktól kérdezem, hogy ilyenkor kb hány napot kell várni? Mik a tapasztalatok?
Ma reggelre lett ilyen az állapotjelző. Elvileg holnapra ígérte (standard shipping) az amazon, de a tracking utolsó státusza:
Mon, 27.11.17 21:23 Feucht, Germany
The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking: https://www.posta.hu/tracking)Szóval még az országban sincs. Plusz gondolom a Posta is el van havazva izomból.
Amúgy picit azért vagyok csalódott, mert még Black Friday előtt rendeltem meg szándékosan, de sajnos iszonyat későn adták fel, így belecsúsztam ebbe az őrületbe.Ha holnap se jön meg - nem fog - akkor érdemes amazonnál noszogatni őket? Vagy semmilyen ráhatásuk nincs.
Postásokat, futárokat nagyon sajnálom amúgy, elég őrült időszak ez nekik. Nem is azzal van a baj, hogy későn jön, hanem hogy semmit nem lehet tudni az egészről...
Új hozzászólás Aktív témák
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest