- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sentry0
tag
Beleestem én is a "fekete csík"-ba megrendelés során.

Rutinosoktól kérdezem, hogy ilyenkor kb hány napot kell várni? Mik a tapasztalatok?
Ma reggelre lett ilyen az állapotjelző. Elvileg holnapra ígérte (standard shipping) az amazon, de a tracking utolsó státusza:
Mon, 27.11.17 21:23 Feucht, Germany
The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking: https://www.posta.hu/tracking)Szóval még az országban sincs. Plusz gondolom a Posta is el van havazva izomból.
Amúgy picit azért vagyok csalódott, mert még Black Friday előtt rendeltem meg szándékosan, de sajnos iszonyat későn adták fel, így belecsúsztam ebbe az őrületbe.Ha holnap se jön meg - nem fog - akkor érdemes amazonnál noszogatni őket? Vagy semmilyen ráhatásuk nincs.
Postásokat, futárokat nagyon sajnálom amúgy, elég őrült időszak ez nekik. Nem is azzal van a baj, hogy későn jön, hanem hogy semmit nem lehet tudni az egészről...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- Új Apacer 16GB DDR4 3200MHz + Számla + Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest