Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
- Android szakmai topik
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
m0ski
aktív tag
Nálam most nagyon leszerepelt a (német) Amazon.
21-én rendeltem tőlük, kifizettem az extra szállítást hogy 11.29-re megérkezzen (a rendeléskor a termék nem volt raktáron, 23-at adtak meg beérkezésnek).
Egészen tegnap délutánig nem történt semmi, akkor zárolták a vételárat. Ma délelőtt beszéltem velük telefonon, hogy hogyan lesz ebből holnapi érkezés, e-mailben és telefonon is megerősítették, hogy minden gond nélkül.Miután megkaptam a csomagszámot, és hétfői dátum szerepelt mellette, felhívtam a magyar UPS-t, mert éreztem, hogy ebből nem lesz semmi.
Az ügyintéző majdnem kiröhögött, mikor megkérdeztem, hogy ugye ez tényleg nem fog hozzám holnapra megérkezni
Hogy dicsérjem is őket: miután újra beszéltünk telefonon, és elmondtam a problémát, gond nélkül refundolták az extra szállítási költséget, és a bonyodalmak miatt egy 5€ kedvezménykupont is adtak a következő vásárláshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PayPal
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Telekom mobilszolgáltatások
- Napelem
- Webes drivert fejleszt a Razer
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30L-J - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest