- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
Kétféle cím van: szállítási és számlázási.
Számlázásinak beírod a hivatalos lakhelyedet (ez esetben Mon gondolom), szállításinak, pedig ahol laksz.
Amennyiben lakásban laksz, akkor a névhez a kapucsengőn nevő nevet tüntesd fel (értelemszerűen a lakcím is az legyen). Ha hotelban, akkor a megrendelő a te neved, a cím pedig a hotel címe pl. Ez esetben a portáról felcsörögnek hozzád, vagy otthagyják a portán a csomagot.Minden esetben kell aláírás. Tehát az átvevőnek alá kell írnia (és bediktálnia a futárnak a nevét (mármint nem a futár nevét kell bediktálni
)), tehát ellenőrizhető, hogy ki vette át a csomagot (persze hazudni mindig lehet).Azt is lehet, hogy baráthoz rendeled meg, és ő veszi át.
Legalábbis DHLnél így megy, nem tudok UKben ki szállít, de gondolom ugyanúgy ők

Múltkor rendeltem valamit a saját nevemre és lakcímemre (de a kapucsengőn nem az én nevem van), és kétszer sem jött meg a küldemény 1,5 hét után. Utána a számlázási cím a hivatalos lakcímem lett, a kiszállítási pedig az, ahol lakom, de a lakótársam nevével (akinek a neve a kapucsengőn is szerepel). Így már két nap alatt megjött a csomi, amit én vettem át a nevem bediktálásával és az aláírásommal (de aki lement a csengő hangjára valójában bárki átvehette volna
De arrafele néha valamivel több a tisztesség
)(#291) ldave
Eszméletlenül gyorsan és jól működik mint a DHL, mind az Amazon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elfelejtettem a film címét
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Formula-1 humoros
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)), tehát ellenőrizhető, hogy ki vette át a csomagot (persze hazudni mindig lehet).
)