- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rothfb
üzenetére
Elmondom a teljes sztorit.
Egyszerre lett rendelve 2 termék, az egyiket a saját követési rendszerük alapján már másnap küldték is, arra azt írják, hogy február 8 az érkezés. A másikra az írják, hogy február 1-14 között, viszont az még mindig nem lett elküldve. Mindkettő BCW képregényes termék, és mind a kettő "in stock", illetve "Ships from Amazon", azaz elérhető, raktáron van.Január 17-én lett leadva a rendelés, a nem feladott terméknél most telik le úgy a 4. munkanap, hogy még mindig nem lett elküldve.
Na most, azt nem tudom mennyire megbízható a saját küldési rendszerük, mert a "Not Yet Shipped"-nél mind a kettőt jelzi, holott az elküldöttnél a rendelés másnapja óta ott világít az "On the Way" felirat, még emailt is kaptam róla, hogy elindították. Viszont a másiknál továbbra is néma csend honol. Pedig, ismétlem, mindkettő raktáron van náluk.
A követési számmal rákerestem a holland Pitney Bowes nevű futárszolgálatnál a csomagra, ott az utolsó dátum 21-e, miszerint lepakolták a hajóról... és ennyi.
A DPD is küldött már emailt hogy lesz egy nemzetközi csomagom, ezt mondjuk már január 19-én megírták, azóta sincs semmi a rendszerükben, hogy mikor vagy hogyan.
Az a legzavaróbb, hogy nem tudom merre járhat a csomag. Parkoltatják Hollandiában? Átment már a németekhez és ott vacakolnak vele? Ez a legidegesítőbb, hogy semmit nem tudok a csomagról, és semmilyen infót nem kapok hogy mit, hol, merre.
Nem mondom, hogy nem vagyok türelmetlen, mert nagyon az vagyok, Világszinten is maximum 1 hetes szállítási időt tartanék reálisnak.
Ez a folyamatos türelmetlenség és idegesség azóta jött elő nálam, amióta 2 éve rendeltem valamit Kínából, a követési szám alapján megérkezett Miskolcra, ami eleve nonszensz, Nagykanizsán lakom, és ott azon a ponton eltűnt a csomag.
Írtam a helyi postának, írtam a helyi DPD-nek és a GLS-nek, senki nem tud semmit. Írtam a feladónak is, ők azt írták hogy fel lett adva, és ennyi... valaki valahol lenyúlta és azóta sem lett meg, cirka 24.000 forintom bánta...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Honda topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Iqos cigaretta
- Formula-1
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 214 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4050
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs