- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
lyunior
tag
válasz lungfefe #19566 üzenetére
Na látod!
Lehet erről épkézláb kompozíciót készíteni!Mhamster: Figyelemre méltó a jó szemem, hogy kiszúrtam Amsterdamot. Kinagyítva látom, hogy ott is a felirat.
Amúgy nem kritika volt, inkább csak észrevétel. Mindenkiben megvan a jószándék, hogy kiváló képet készítsen, csak talán a művészi kifejezőerőben különbözünk egymástól. Neked nincs mit szégyenkezned. Klasszak a képeid. Az meg, hogy kinek mi jön be, egyéni ízlés kérdése.Szép fényeket!
[ Szerkesztve ]
"A te fotód, a te művészeted! Csináld úgy, ahogy neked tetszik!"
-
válasz lungfefe #19566 üzenetére
Hát, ez olyan, hogy ha zavaró a gaz, és nem lehet másképp megoldani, akkor nem feltétlen kell ellőni azt a képet. Néha muszáj beletenni zavaró elemeket, vagy olyan kompót bevállalni, ami nem tökéletes, ez mindenkinek a maga döntése... De mondjuk lakott területeken is baromi zavaró, hogy mindig mindenbe nelelóg egy lámpa, tábla, bármi. A bazi vas ajtó magában akár még érdemes is lehet.
@Vyndree : Nem is rossz, de mondjuk ennél sokkal-sokkal jobbat is lehet egy igazi makrócuccal.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
lyunior
tag
válasz lungfefe #19556 üzenetére
Szia!
Egyet kell értsek jjeahh kollégával.
Kicsit olyan képek, mintha teszteltél volna valamit. A másodikon pl. a mélységélességet.
Kompozíció szempontjából mindkettő erősen kérdéses.
Sokszor nehéz úgy fotózni, hogy csak lényeges dolgok legyenek a képen, azok viszont rajta legyenek, de törekedni kell rá!Mhamster@: az elsőhöz hasonlót Amszterdamban láttam. Jót tesz a képnek a színe. A második...hát... jó...kép! Nekem nem jön be a techno a fotográfiában. Ez ízlés kérdése. A kép amúgy nem rossz.
A harmadik érdekes kivágás, kicsit feldobja az amúgy agyonfotózott témát. Engem ugyan nem zavar, de páran valószínűleg a szemedre vetik, hogy sok a részlettelen sötét a képen.Szép fényeket!
[ Szerkesztve ]
"A te fotód, a te művészeted! Csináld úgy, ahogy neked tetszik!"
-
jjeahh
nagyúr
válasz lungfefe #19556 üzenetére
elsőre nem tudom mit mondjak, másodikon kár, hogy baloldalt belelóg az a kőházikóvalami, semmi szerepe nincs így, hogy két centi látszik belőle, csak bezavar. a temetőből (ha ez az ) meg túl keveset látok, fele kimaradt...jobb lett volna nagyobb látószöggel vagy panorámában meglőni, egy kis utómunkát is elbírna
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
-
válasz lungfefe #19017 üzenetére
Akkor használj Gimp-et
Az nem különösebb fotosoppolás, ha beállítod a tónusgörbét, fehéregyensúlyt, vágsz. Szenzorra került port is le lehet szedni.
Amíg a képen levő dolgokat nem módosítod, addig szerintem nem gáz, főleg, ha szebb lesz tőle a kép.
Illetve én még élesíteni is szoktam, agagyi objektívek miatt.
Ezek az alapdolgok jönnek maguktól... Inkább próbálgatást igényel, mint tanulást. Nem mellesleg, fotosop? Az analóg képeket is hívták, és hívás során pont lehetett színeket módosítani, stb.@ccs2929 : Az első nem tetszik, a másik kettő bejön, bár a másodikon is nagyon sok a tér felül. Szűkebb lehetne esetleg, szerintem. Az elsőn meg nekem nagyon elveszik a modell, és talán nem is a legjobb helyen vágtad el A háttérmosás és a színek, képminőség viszont , szeretem az ilyen örvénylős bokehet.
A harmadik tetszik nekem is a legjobban.[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz lungfefe #18990 üzenetére
Amin a sok sárga kis gomba van, az jó szerintem. A többin nagyrészt középen a téma, meg szerintem nem túl szerencsés vágások... Képminőség rendben, szóval a technikát tudod használni, az az alap, neked is (ahogy nekem is) komponálni kéne tanulni, meg a fényforrások használatát...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest