- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz daniduke #40676 üzenetére
A lábnyomos témából ki lehetett volna hozni valamit, de egész másképp nyúlnék hozzá: közelebbről, izgalmasabb szögből úgy, hogy a képet csak a beton töltse ki, és a mélységélességet olyan értékre, ahol néhány lábnyom még éles, a többi már elmosódott, de kivehető. Esetleg megtalálni azt a szöget, ahol a nyomok iránya is hozzáad valamilyen alakzatot, dinamikát a kompozícióhoz. És persze FF.
[ Szerkesztve ]
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
contaxg
veterán
válasz daniduke #40679 üzenetére
Építő jelleggel...
- Menj el fotózni és/vagy rajzolni tanulni!
- Nézz sok képet ( pl. Magnumot, ne a Flickr-et!!)
- Kerüld el a fórumos véleményeket.[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
YM
senior tag
válasz daniduke #40676 üzenetére
Ha csak ez a cél
1. kép közepén vagy grafiti, ami elvonja a figyelmet, az ember próbál rájönni, hogy mit üzenhet, de nincs üzenete
2. megint értelmezhetetlen kép. Mi ez? Sífelvonó? Húsüzem?
3. benne áll a fotós a gazban egy random helyen Neked biztos többet mond ez a kép
4. valamit észrevettél de ennyi erővel lefényképezhettél volna egy üres Snickers csomagolást.Ide tényleg ezért posztolnak az emberek?
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz daniduke #39669 üzenetére
Érdekesek a képeid, de van pár értékelhetetlen is számomra. Ez viszont cefetül tetszik. Zajos, meg homályos, meg minden baja van, de mégis nagyon bejön.
(#39709) jjeahh: Nagyon jó! Én tudod hogyan nézném még meg? Nem fekete-fehérben, és nem is ilyen normálisan szaturált színekkel, hanem fakóbban, esetleg egy kis clarity-vel megtámogatva.
(#39734) Fandango: Első kettő. Érdekes, hogy a perspektíva miatt nem érezni jónak a függőlegeseket (főleg az elsőn), pedig azok.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
contaxg
veterán
Nekem a 2. nagyon tetszik és No1.
Az elsőnél jobb lenne ha vezetékek a ház struktúrájával jobb harmóniát alkotnak.
A buszoson az üvegfal a sziluettel nagyon rendben van, de az előtér az valahogy nem OK. Ami biztos hogy szűkebben komponálnám. Szerinted így milyen?
ilyeneket csinálok, megmutattam, ha tetszik tetszik, ha nem hát nem
Nem Te vagy a szűk keresztmetszet a történetben és nem is lehet hibáztatni senkit azért mert nem érti vagy nem tetszik neki az ilyen vagy hasonló képek.[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
marcitp
őstag
Na ezek azok a képek, amikhez én síkhülye vagyok. Biztos van mondanivalójuk, meg nagyon jók, csak nem értem ezeket. Legalább vmi pici támpont lenne, mitől művészi, vagy jó. Ezzel nem leszólni akartam, félre ne értsd, csak nem "értem" az ehhez hasonló fotókat. Kb ilyeneket lőttem a Zorkijjal 10 évesen.
De ha valaki ezekre a képekre azt mondja, hogy nagyon jók, elhiszem ! Ezekhez én egysejtű vagyok.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
fattyu
veterán
válasz daniduke #37028 üzenetére
1: Kifejezetten tetszik, esetleg picit lágyabban kevésbé kontrasztosan.
2: m3ss javaslata egy opció, vagy a fenyőket kicsit bal alulra csoportosítva a belogó ágat meg jobb felülre, áthelyezkedéssel érdekesebb lett volna. szerintem
3: érdektelen szerintem.a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Fotonhámozó
senior tag
válasz daniduke #36765 üzenetére
Köszi! Annak nem örülök, hogy (mivel biztosnak veszem, hogy a saját képemet kopizta) nem keresett meg előtte, hogy nem bánnám-e, ha ezt megfesti. Még a nagyméretű változatot is elküldtem volna neki.
(#36766) copass: épp ezért írtam, hogy nem megszokott helyről fényképeztem. Ahonnan készült, senki nem szokott fényképezni (festeni ). Ráadásul ilyen légköri viszony ritkán van a Medvesen. A kánikulai nyári nap végén a hidegfront nem a megszokott nyugati vagy északi irányból, hanem délkelet felől kúszott be lassan. Erre a naplementére különösen jól emlékszem, mert hihetetlen színeket produkált az ég. Annyira, hogy egy idő után letettem a gépet és leültem az egyik bálára szabad szemmel csodálnia látványt.
A farkas imádott olvasni, zabálta a könyveket. Ezért ette meg a nagy i-t és a piros k-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mikrotik routerek
- Linux Mint
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest