- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
belovary
senior tag
@jjeahh: Kifejezetten hangsúlyoznám, hogy borzalmas gyors kidolgozás, így lehet szar az egész, sőt, biztos meg is kapom a magamét...
Annyit akartam csak vele, hogy ha kis időt rászán az ember, és nem rohangál 64 gyerek körülötte
akkor többet ki lehet ebből a képből, de amúgy jó ez ahogy van.
Amiket kreáltam iszonyat gyorsba, nem annyira, de valami hasonlóan, max nem ennyire durván, csak éreztetni akartam, hogy van benne kakaó még.Az atombombás, mármint az az eszméletlen színű csak kísérlet, nem igazán ez született meg a fejemben, de mondom felrakom ha már összedobtam...
Na de ilyet...
@marcitp: Feltöltöttem a "színesebb" verziót is, nekem ez is tetszik, de nem akkora szám amúgy ez a kép, inkább tényleg olyan "hatásvadász"...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest