- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Earfun Air Pro 3 - te is, fiam, Bluetooth?
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hybe
csendes tag
Poénnak szántam, mert fogalmam sem volt arról, hogy miben más az A-N318 szoftvere, mint a többi vevőé. És ebből kifolyólag miért nem vesz műholdjelet, annak ellenére, hogy látja őket. Valamelyik külföldi fórumban találtam néhány hozzászólást, ahol karbantartást emlegettek, de hogy ez miért pont ezt a típust érinti, arról semmi technikai infóm nincs sajnos.
Viszont már működik, de az időt valamiért nem hajlandó pontosan mutatni, ugrál a dátum/idő. Másnak is van hasonló tapasztalata ? -
zoli085
csendes tag
Szia Olcsi!
Köszönöm a választ!!!! De akkor mi lehet a gond??? Másfél éve hibátlanul működik a készülékem, erre most nem kapcsolódik fel a holdakra. Olvastam, hogy másoknak is ugyanez a problémájuk. (Először pirosak a műhold-pontocskák, majd sárgák, de zöldekké nem lesznek. Az térkép-ábra feláll, de nem fordul irányba és nem indul el.)
Ha nem a koreai kitérő a probléma, akkor mi lehet? Vigyem szervízbe?
Üdv:Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Üdv:Zoli