- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chriss745
tag
Sziasztok! Tegnap vettem egy Alpha-t. Sikerült rajta egy csomó mindent megoldanom, gondoltam megosztom a tapasztalataimat. Először is egy Systeminformation-t akartam rá felrakni. Letöltöttem a bluepantherre írt verziót (mert ugyebár a kettő egy és ugyanaz), beraktam az YSAutorun.lnk-t az SD kártya főkönyvtárába, de nem történt semmi.
Utánanéztem a neten, ez egy frissített verzió, itt már nem megy. Ezek után több órás köszködés után sikerült megoldanom a problémát.1.: Le kell szedni egy Mortscript nevü programot (PNA verzió), és kicsomagolni a SD kártya főkönyvtárába mobilenavigator könyvárba.
2.: Le kell tölteni egy toolhelp.dll-t és szintén bele kell rakni a mobilenavigator könyvtárba.
3.: Az autorun.exe-t át kell nevezni mobilenavigator.exe-re
4.: Létre kell hozni egy Autorun.mscr-t (vagy mobilenavigator.mscr-t), és ezt kell bele rakni:Kill ("MenqUI.exe")
Run ("\SDMMC\MioAutoRun\Skin\SystemInformation.exe")A Kill kilövi az eredeti menüt, majd a run elindítja a Systeminformation.exe-t. Ha mást szeretnél indítani, a helyes útvonallal írd át a run-ban. Ezek után ha elindul a PNA, rákattintasz a Navigáció gombra és már indul is amit szerettél volna. Ajánlom a systeminformation-t, nagyon profi. Támogatja az iGO8-at is, csak a NAVI könyvtár mobilenavigator8 könyvtárába kell rakni az iGO8-at, és a menüből már el is érhető.
Sajna PC-vel nem sikerült összekötnöm, a driver ami a bluepantherhez van nem jó ehhez az új verziójú Alpha-hoz. Ez lesz a következő amit megpróbálok megbütykölni, ha sikerül természetesen leírom hogy kell.
Remélem sokaknak segítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Torrent meghívó kunyeráló
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro FX570
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest