- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chriss745
tag
Sziasztok! Tegnap vettem egy Alpha-t. Sikerült rajta egy csomó mindent megoldanom, gondoltam megosztom a tapasztalataimat. Először is egy Systeminformation-t akartam rá felrakni. Letöltöttem a bluepantherre írt verziót (mert ugyebár a kettő egy és ugyanaz), beraktam az YSAutorun.lnk-t az SD kártya főkönyvtárába, de nem történt semmi.
Utánanéztem a neten, ez egy frissített verzió, itt már nem megy. Ezek után több órás köszködés után sikerült megoldanom a problémát.1.: Le kell szedni egy Mortscript nevü programot (PNA verzió), és kicsomagolni a SD kártya főkönyvtárába mobilenavigator könyvárba.
2.: Le kell tölteni egy toolhelp.dll-t és szintén bele kell rakni a mobilenavigator könyvtárba.
3.: Az autorun.exe-t át kell nevezni mobilenavigator.exe-re
4.: Létre kell hozni egy Autorun.mscr-t (vagy mobilenavigator.mscr-t), és ezt kell bele rakni:Kill ("MenqUI.exe")
Run ("\SDMMC\MioAutoRun\Skin\SystemInformation.exe")A Kill kilövi az eredeti menüt, majd a run elindítja a Systeminformation.exe-t. Ha mást szeretnél indítani, a helyes útvonallal írd át a run-ban. Ezek után ha elindul a PNA, rákattintasz a Navigáció gombra és már indul is amit szerettél volna. Ajánlom a systeminformation-t, nagyon profi. Támogatja az iGO8-at is, csak a NAVI könyvtár mobilenavigator8 könyvtárába kell rakni az iGO8-at, és a menüből már el is érhető.
Sajna PC-vel nem sikerült összekötnöm, a driver ami a bluepantherhez van nem jó ehhez az új verziójú Alpha-hoz. Ez lesz a következő amit megpróbálok megbütykölni, ha sikerül természetesen leírom hogy kell.
Remélem sokaknak segítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Latitude 7300 - 13"Full HD IPS - i5 8365U - 8GB - 256GB SSD - Win11 PRO
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest