Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ranita0105
újonc
Sziasztok!
Remélem olvassa még valaki ezt a topicot.
Van egy Viva H8 plus tabletem amit szerettem volna rootolni. A rootolás sikerült is, de amikor az SPF Tool-ból akartam rátölteni az ebr-fájlokat véletlenül bepipálva maradt az android is és oda nem volt hivatkozva semmi (system,.img) rányomtam a downloadra és azóta nem csinál semmit a tab. Valaki tud nekem segíteni? -
HWuser
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Viva H10 LTE ügyben. Kellene a gyári ROM vagy valami újabb esetleg nem hivatalos de működő amit feltehetek rá mert állandóan kidob ez a szar a google programokból.
Hard reset már megvolt.
Köszönöm előre is ha valaki tud segíteni!Üdv!
-
lombika
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is az a problémám hogy vettem egy allview p4 life telót és a 8gbból 980mb amire lehet telepíteni ami igen csak kevés a másikra meg esetleg fényképeket meg ilyeneket lehet rakni, 2 particó belsőben egyik 980mb másik 5,4gb található, nem tudom született-e megoldás erre hogy egybe lehessen rakni vagy upgrade hozzá ami egybe rakja..
köszi majd írjatok ha tudtok valamit.köszi
-
HWuser
csendes tag
Sziasztok!
Én is tulajdonosa lettem egy ilyen H10 LTE típusnak és elmondhatom, hogy vegyesek az érzések. Villámgyors, szép a megjelenítő, a kamerái teljesen rendben vannak, viszont épp most tesztelem a vadi új 32 gigás class 10 Kingston kártyát mert random eldobálja és azt írja, hibás kártya.
Első nap rootoltam és áttettem az alkalmazásokat a "belső-külső" kártyára mert gyalázatosan kevés appot engedett alapból feltenni tárhely problémával fárasztva engem. Viszont ami nagy pofánvágás, hogy annak ellenére, hogy kitkat, 4.4.4 fut rajta, kivették a többfelhasználós lehetőséget belőle, ami iszonyat nagy szemétség, mivel emiatt vettem 4.4.2-nél jobb tabletet.
Ezért egyfolytában azon gondolkodom, hogy tett már valaki H10 LTE-re lollipopot? Talán az megoldás lenne.
Írtam a román technikai támogatás címre de még nem válaszoltak.Előre is köszi, ha megosztjátok velem a tapasztalatokat.
-
kiskakas
senior tag
még mindig eladó, windows phone-ra való áttérés miatt, 20k-ért. Gyári dobozban, elvileg még gar is van rá.
-
kiskakas
senior tag
elado lenne H8 plus tabletem, folias elolap, hibatlan, gyari pakkjával.. 3g-s!
-
kiskakas
senior tag
szilikon tokot nem talalt ra valaki?
-
kiskakas
senior tag
válasz
gg_gabcsi #69 üzenetére
nekem sem tiszta ez a link2sd... felraktam, eloszor nem ment fel a dungeon hunter 5 (1.3gb). A 16g particiobol kb 10g szabad volt, ill van benne egy 32g sd is, ezen is volt jopar giga szabad hely.
Kicsit kattingattam a link2sd-ben,van egy opcio,h telepites egybol sd kartyara..majd felment a dungeon...
kerdes,h a 16g belso tarra pakolta a cuccot,vagy az sd-re.. Ez nekem link2sd-nel, es alapvetoen androidnal nem egyertelmu. -
gg_gabcsi
csendes tag
Kedves Tamás,
Például a Batman Arkham Origins, ami több mint 1 GB feltelepült de egy 150-200 MB Angry Birds GO, az nem. A Link2SD-ből én is megvettem a plust. Tesóm közben mondta, hogy lehet külső SD-vel ment volna minden, azt tudtam volna formázni, partíciót létrehozni, amit a szóban fogó szoftver kezel. -
ezso
tag
válasz
Tanfield Tec #61 üzenetére
Sziasztok!
Most tettem le a telefont, beszéltem a Tanfield Technika Kft-vel. [link]
Elmondtam a 1GB-os, alkalmazás telepítési határ problémát, amit először nem teljesen értettek, de végül is sikerült megmagyarázni, hogy miről van szó. 3 emberrel is konzultált a hölgy és végül abban maradtunk, hogy felveszik a gyártóval a kapcsolatot és ha van valamilyen HIVATALOS megoldás, akkor emai-ben értesítenek.
Engedélyezték, hogy ezt és az emai-ben kapott választ (ha lesz), kitegyem ebbe a topicba, hiszen nem egyedi problémáról van szó.
-
gg_gabcsi
csendes tag
válasz
gg_gabcsi #65 üzenetére
sziasztok,
na, úgy néz ki, hogy a Link2SD nem oldott meg mindent, mert nem minden játék tudott feltelepülni a belső tárhely nagyobbik tárhelyére ezért egy keveset utána néztem és a következő módon sikerült egy 4GB-os belső (primary) partíciót készítenem, melyet röviden megosztok veletek:1.) root-olni kellett a Kingo ROOT-al
2.) backup-ot kellett készítenem az MtkDroidTools-al, melyben úgyszintén kreáltam egy SP_Flash_Tool-al visszatölthető image-t.
3.) az MtkDroidTools-al készített mentésben megtalálható EBR1 és EBR2 fájlt a EBRtweak alkalmazással megszerkesztettem
4.) végül az SP_Flash_Toolal feltöltöttem a készülékre (csak ezt a két fájlt, figyelem szükség van a MT6582_Android_scatter.txt-re, szintén az MtkDroidTools kreálja)
5.) és a recovery menü alól egy factory reset-et csináltam (a menü a bekapcsoló gomb és a lehalkítás gomb egyszerre való nyomva tartásával jön elő, bekapcsoláskor...)próbáltam nagyobb partíciót létrehozni, de azzal vagy nem indult el még reset után sem vagy a 6GB-osnál rosszul állapította meg a maradék tárhelyet, még 14 gigát írt és az alkalmazások telepítéskor sorra elcrasheltek
amire szükséged lesz:
http://www.kingoapp.com/http://data.hu/get/8625147/EBRtweak.rar
http://data.hu/get/8625148/MtkDroidTools_v2.5.3.zip
http://data.hu/get/8625149/SP_Flash_Tool_v5.1352.01.7z -
toms21
újonc
Kiskakas!
A Dungeon Hunter 5 simán lejött, elvileg a telefonmemóriába teszi, de persze ott nem fér el, mégis ezt jelzi a Link2sd. A belső, beépített "SD" kártyára átmozgatható. A Link2sd beállításaiban a telepítés helye automatikusra van állítva.
Remélem, hogy tudtam segíteni. -
kiskakas
senior tag
válasz
Tanfield Tec #61 üzenetére
Szia Tanfield
irtam nektek emailt, uj fw ugyben, ha esetleg ide is megírnád,h van e,tedd meg a közösségért
koszi!
-
Tanfield Tec
csendes tag
Sziasztok. Az Allview gyártó márkaszervize a Tanfield Technika. Ráday u.31/j
További infók:
tanfield.hu
https://www.facebook.com/tanfieldtechnika -
kiskakas
senior tag
csak,hogy meglegyen..
egy roman forum,google translate-val olvashato, itt szo van rola,h van,aki levelezett a roman allview-el es igertek egy fw frissitest a particio problema megoldasara..
-
huh87
tag
Sziasztok!
Kivehető az akksija?
-
bzolgi
újonc
Beszéltem egy ügyintézővel, és mákom volt, pont a közelében volt egy supportos kollegája. Azt mondták, hogy van a tablethez patch - így mondta a srác -, de ha felrakom oda a gari. És én vagyok az első aki az 1 GB belső tárhelyre panaszkodik
Az oldalt megmondta, de még nem találtam meg a ROM-ot ami jó lenne a belső memória "egyesítéshez" - vannak vivás eszközök, de régebbiek - : http://www.xda-developers.com. Több szem többet lát, keressük...
-
ezso
tag
Üdv Mindenkinek!
Esetleg nem lehetne, hogy egy hozzáértő normálisan megfogalmazva a problémát, írjon a gyártónak?
Én megtenném, csak nem értek annyira hozzá, hogy szakszerűen megfogalmazzam.Ha válaszolnak, akkor legalább tudnánk, hogy esetleg a közeljövőben várható-e, egy olyan frissítés, ami orvosolja a problémát.
Ha meg xarnak bele, akkor még mindig lehet próbálkozni rootolással, stb.
Én még nem merek hozzányúlni, mert:
1, nem értek hozzá és nem szeretnék téglát csinálni a tabletből
2, garanciát nem szeretném bukni. -
kiskakas
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest