- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamascs
újonc
Az SD kártya írásának engedélyezéséhez én az SDFix programot használtam, ez elvileg ugyanaz lenne, mintha kézzel írnád át nem? Ennek ellenére a link2sd továbbra sem működött nálam, feltelepítek egy alkalmazást, automatikusan linkeli sd kártyára, újraindítást kér, majd újraindítás után eltűnik az app.
Feladtam. Mondjuk nekem elég magas, hogy miért kell a belső tárhelyet kettéosztani, ráadásul úgy, hogy 16 GB-ból 1 GB van fenntartva appok telepítéséhez.
-
kiskakas
senior tag
Nem tudom leirni egzaktul, mert 3 geppel probaltam, win7, winxp, volt,amelyiken 1.2.8-as, volt, amelyiken 1.2.9es kingo volt... Tippre win7-el sikerult es a mai nap letoltott kingoval, talan 1.2.9-es. . kb felorara otthagytam a gepet, folyamatosan probalt csatlakozni a tablethez, nem talalta...ujracsatlakozott, nem talalta..1xcsak ujraindult a tablet, de utanna mar abszolut nem csatlakozott hozza a kingo.ezutan megprobaltam egy harmadik notin winxp-vel es ez is kb negyed ora probalkozas utan irta csak ki,h mar rootolva van.. szoval tolem sajna nem leszel okosabb..
-
kiskakas
senior tag
mondom, ugyanez a kartya 1 evig tokeletesen mukodott egy huawei ideos s7 tabletben.. megprobalhatom leformazni a tablettel,de ugyanugy fat32-re fogja formazni es tobb ora lesz visszamasolni tablettel 32giga stuffot. Ma viszont megint megszivatott, gyerek kikapcsolta siman az oldalso ki/be kapcsoloval es az istennek nem akart visszakapcsolni..vegul a reset gomb segitett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged