- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
toms21
újonc
Kiskakas!
A Dungeon Hunter 5 simán lejött, elvileg a telefonmemóriába teszi, de persze ott nem fér el, mégis ezt jelzi a Link2sd. A belső, beépített "SD" kártyára átmozgatható. A Link2sd beállításaiban a telepítés helye automatikusra van állítva.
Remélem, hogy tudtam segíteni. -
ezso
tag
Üdv Mindenkinek!
Esetleg nem lehetne, hogy egy hozzáértő normálisan megfogalmazva a problémát, írjon a gyártónak?
Én megtenném, csak nem értek annyira hozzá, hogy szakszerűen megfogalmazzam.Ha válaszolnak, akkor legalább tudnánk, hogy esetleg a közeljövőben várható-e, egy olyan frissítés, ami orvosolja a problémát.
Ha meg xarnak bele, akkor még mindig lehet próbálkozni rootolással, stb.
Én még nem merek hozzányúlni, mert:
1, nem értek hozzá és nem szeretnék téglát csinálni a tabletből
2, garanciát nem szeretném bukni. -
petya53
csendes tag
A neved nagyon találó.Hát legyen.Abban igazad van,hogy a 3 meg 4 között nincs külöbség,hogy mind a kettö wifit állit elő.A mobil internet vivö frekijéről beszéltem. Csak a sebbeség az a nem mindegy.A sticket be kell dugni a h8-ba, most felejtsd el a hotspot leosztást.A h8 független a stick milyen,független ! Akkor lehet hogy jó de lehet hogy nem. A stick valamilyen nagy gyártó gyártmánya. Itt belépnek a szogáltatók.ÉS EZ AZ AMI NEM MINDEGY. Ugyan az gyártmány és az egyikkel megy a másikkal meg nem.Mig a laptopon megy mind a kettövel.Ez a tapasztalatom.Abban igazad van,hogy 4LTE tudja a 3g t.Csak gyorsaság külömbség van.Csak azt nem tudom hogy melyik sticket tudja kezelni a h8. Én azért vettem meg a gépet,hogy ne kelljen egy pótkocsit rácsatlakozni menet közben.Valoban egy teljesen hülyének értelmetlen volt amit leirtam.Ha egy kicsit gondolkodol rájösz hogy a 3g telefon nem müködik 4g-n.Ez persze nem azt jelenti,hogy a stick nem müködik.Csak a h8-al lehet,hogy nem kompatibilis.Lehet hogy belehet állitani ugy ahogy leirtad.
Tényleg nagy próbléma,hogy ennyire hüjének nézel,de nem haragszom.A felületesség az nagyon rossz dolog.
Inkább azt mond el mi van a külsö memo kártyáddal.Meg sikerült oldani? -
petya53
csendes tag
Kedves Kiskakas!
Teljesen igazad van,nem akartam fére vezetni senkit.A 4g LTE a 4.ik hálozatot jelenti a mobil interneten
keresztül. Az biztos hogyha a H8_as nem tudja a ruterről jövö jelet kezelni,akkor az nem fog működni… Ezért
javasoltam ,hogy vegye ki a kártyát és simán tegye bele a H8.ba.De azt hiszem azért vagyunk,hogy segitsük egymást nem azért,hogy lehűlyézük.!!!Üdv.Péter
-
tamascs
újonc
Nekem 1.2.9-es Kingoval sikerült Win7-es gépről. A Kingo folyamatosan próbálkozott, aztán néhány perc után a tab újraindult. Én ekkor egyből ellenőriztem a Root Checkerrel, ami aztán jelezte is hogy sikeres volt a rootolás.
A Link2sd próbálkozásaim egyenlőre sikertelenekTöbbféle leírás kering a neten, tegnap folyamatosan próbálkoztam vele, de mindig meghal valahol. Ext4 fájlrendszert állítottam be, csak akkor sikerült csatolni az sd kártyát. Alkalmazás telepítése után azonban ha linkeltem, újraindítást kér, és az újraindítás után a linkelt alkalmazások eltűnnek.
Ha ezzel kapcsolatban van valakienk ötlete, tapasztalata, ossza már meg legyen szíves. -
tamascs
újonc
Win7-es gépről rootoltam, simán csatlakozott, majd a root után pöcsölt egy ideig, mintha újra és újra lefutott volna a root ciklus, de kb. 3-4 perc után újraindult a tab és sikerült.
USB hibakeresés módot gondolom bekapcsoltad.
A képernyő forgatás ilyen esetekben szerintem minden telón jobbra történik, függetlenül attól, hol vannak a fizikai gombok. Nekem a LG G telón is jobbra forgatja a játékokat, függetlenül attól, hogy tartom. Annak jobb és bal oldalán is van fizikai gomb. -
tamascs
újonc
Az automatikus forgatás szerintem jól működik, az hogy a progik eleve fekvő módban indulnak nem hiba, és nem függ össze azzal, hogy tartod épp a tabot. Viszont az automatikus áthelyezés belső tárhelyre gomb tényleg zavaróan működik. Illetve engem az is bosszant hogy ha kirakom a gyereknek az indítóképernyőre a telepített játékok widgeteit, de az alkalmazásokat áthelyezem a belső tárhelyre, újraindítás után a widgetek eltűnnek.
-
petya53
csendes tag
Nekem is egy S7 huewei volt régebben. Azt frissitettem,de az könnyen ment mert itt a netten szájbarágosan
mindent leírtak. Beszéltem a pécsi szakikkal. Azt mondták,hogy ök megcsinálják,de látniuk kell a gépet,mivel
még nem ismerik.Ha legközeleb pécsen járok elmegyek és megcsináltatom.3000 ft-ér válalják.Nem tudom a román oldalon,hogy csinálják.Igy lehet hinni nekik.Az a 900 mb ami van a programokra az egy O és valójában
nem lehet átrakni az appokat a belső memoriába.Ezért Kell rootolni. -
petya53
csendes tag
Erről jut az szembe,hogy az sd kártyád lehet próblémás.A gyári telepitett fájl kezelő tudja csak kezelni a külsö
és a belsö tárhelyeket.Az sd kártyát le kellett formáznom,hogy rendesen müködjön a fájlkezelö.Próbálj kártyát cserélni,akkor lehet,hogy nem szakad le.Amikor bekapcsoltam fájlkezelő ugy müködött mintahogy a többi,Tehát nem lehetett a belső tárról áthelyezni a külsö tárra.Miután formáztam a kártyát akkor visszaállt. -
petya53
csendes tag
Nem csinálja. Viszont az appokat valójában nem lehet átrakni a belsö memoriára. 1Gb van kijelölve belsö memoriából,és annyi.Telefon memonak és belsö memonak jelölk. Emiatt kell rootolni.Ebböl adták el legtöbbet romániában.Biztos,van lehetöség a rootra. Az appal való root nem veszti a garit.Még keresgélek és majd a
framaroottal fogom rootolni az enyémet.Azt javaslom csinálj egy gyári vissza állitást.Valószinüleg amikor a
Kingel rootoltad nem ált vissza minden. -
petya53
csendes tag
Próbáld meg a framarootott,az talán viszi.Az,hogy kiszáll az sd az furcsa. Nekem nincs ilyen próblémám.
Ha nincs más megoldás akkor marad a garancia.Elvileg 2 év van rá.Én csak ezért vettem meg.Nálam még
ezidáig jól müködik.Volt egypár gépem,de ez birja a legtovább.Mármint az akku.
Üdv: Péter -
kiskakas
senior tag
újabb 2 negatívum.
- az microsd kártya random leválasztódik, ilyenkor ki/bedugás sem segít, a tabletet kell újraindítani.
- teljes áramtalanítás után a tabletet néha csak nehezen lehet újraindítani, van,h csak a reset megnyomása után.Nagyon jólenne már egy új fw és / vagy root lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest