- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Tasker
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
Új hozzászólás Aktív témák
-
HWuser
csendes tag
Sziasztok!
Én is tulajdonosa lettem egy ilyen H10 LTE típusnak és elmondhatom, hogy vegyesek az érzések. Villámgyors, szép a megjelenítő, a kamerái teljesen rendben vannak, viszont épp most tesztelem a vadi új 32 gigás class 10 Kingston kártyát mert random eldobálja és azt írja, hibás kártya.
Első nap rootoltam és áttettem az alkalmazásokat a "belső-külső" kártyára mert gyalázatosan kevés appot engedett alapból feltenni tárhely problémával fárasztva engem. Viszont ami nagy pofánvágás, hogy annak ellenére, hogy kitkat, 4.4.4 fut rajta, kivették a többfelhasználós lehetőséget belőle, ami iszonyat nagy szemétség, mivel emiatt vettem 4.4.2-nél jobb tabletet.
Ezért egyfolytában azon gondolkodom, hogy tett már valaki H10 LTE-re lollipopot? Talán az megoldás lenne.
Írtam a román technikai támogatás címre de még nem válaszoltak.Előre is köszi, ha megosztjátok velem a tapasztalatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PlayStation 5
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S7 T870 11" 128GB
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest