Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskakas
senior tag
még mindig eladó, windows phone-ra való áttérés miatt, 20k-ért. Gyári dobozban, elvileg még gar is van rá.
-
kiskakas
senior tag
elado lenne H8 plus tabletem, folias elolap, hibatlan, gyari pakkjával.. 3g-s!
-
kiskakas
senior tag
szilikon tokot nem talalt ra valaki?
-
kiskakas
senior tag
válasz
gg_gabcsi
üzenetére
nekem sem tiszta ez a link2sd... felraktam, eloszor nem ment fel a dungeon hunter 5 (1.3gb). A 16g particiobol kb 10g szabad volt, ill van benne egy 32g sd is, ezen is volt jopar giga szabad hely.
Kicsit kattingattam a link2sd-ben,van egy opcio,h telepites egybol sd kartyara..majd felment a dungeon...
kerdes,h a 16g belso tarra pakolta a cuccot,vagy az sd-re.. Ez nekem link2sd-nel, es alapvetoen androidnal nem egyertelmu. -
kiskakas
senior tag
válasz
Tanfield Tec
üzenetére
Szia Tanfield

irtam nektek emailt, uj fw ugyben, ha esetleg ide is megírnád,h van e,tedd meg a közösségért

koszi!

-
kiskakas
senior tag
csak,hogy meglegyen..
egy roman forum,google translate-val olvashato, itt szo van rola,h van,aki levelezett a roman allview-el es igertek egy fw frissitest a particio problema megoldasara..
-
kiskakas
senior tag
-
kiskakas
senior tag
válasz
fatburner
üzenetére
fatburner,
ha jól értem,akkor van egy sima wifi usb-s sticked, bedugva egy pc/notiba, amin (az oprendszeren) bekapcsolod a net megosztást, innentől a stick wifi ap lesz, a kliensek tudnak rá csatlakozni és lesz net.
Erre a wifi ap-re nem tud csatlakozni a viva h8+. (probáld ki variálni wifi stick wpa/wpa2 beállításánál a wpa tipusát (personal/enterprise), illetve a módnál a TKIP, AES, TKIP-AES -t, ill. ahogy korábban írtam, a csatornát. Ha lehet, mindenképp fixen állíts be neki csatornát, ne hagyd automatikusanha ez a felállás, akkor megtévesztő volt belekeverni ezt a gondolatot :
"amin tökéletesen mennek a 3g és 4g-és telók is csak a H8+nem!"Ez alatt azt értetted,h más wifi kliensek csatlakoznak,annak semmi köze,h a kliens egy 3g vagy 4g telefon vagy akár egy gsm modem nélküli tablet.
Egyébként wpa-nál az is megtévesztő tud lenni, hogyha rossz jelszóval authentikálsz, bizonyos klienseknél akkor is eljut látszólag odáig a folyamat,h ip cím lekérése,de nem kapsz ip-t.. Tehát látszólag kapcsolat minőségi probléma van, igazából authentikációs.
petya53,
nem néztelek hülyének, csak elbeszéltünk egymás mellett!
memkártyánál érdekes mód 1 hete nem dobta le, bár alig foglalkoztam vele, a gyerek nyomkodja 
-
kiskakas
senior tag
Nem tudom leirni egzaktul, mert 3 geppel probaltam, win7, winxp, volt,amelyiken 1.2.8-as, volt, amelyiken 1.2.9es kingo volt... Tippre win7-el sikerult es a mai nap letoltott kingoval, talan 1.2.9-es. . kb felorara otthagytam a gepet, folyamatosan probalt csatlakozni a tablethez, nem talalta...ujracsatlakozott, nem talalta..1xcsak ujraindult a tablet, de utanna mar abszolut nem csatlakozott hozza a kingo.ezutan megprobaltam egy harmadik notin winxp-vel es ez is kb negyed ora probalkozas utan irta csak ki,h mar rootolva van.. szoval tolem sajna nem leszel okosabb..

-
kiskakas
senior tag
huawei ideos s7 volt elotte,azon mindig arra forgatta, amilyen iranyba dontotted..
na ne kerdezzetek,de megvan a root..bar igy elég lutri és csak onnan tudtam meg,hogy végül egy negyedik laptopon nekiengedve a kingo-t egyszercsak kiirta,h allready rooted...

Viszont egy biztos, kb naponta frissul a kingo, ma is jott ki ujabb.
-
kiskakas
senior tag
2 gepem van itthon, xp alatt elkezdi a folyamatot,de a mar irt Fastboot modban megreked, Win7 alatt meg (rendszergazda modban futtatva) nem tud csatlakozni a tablethez..

-
kiskakas
senior tag
hogy az istenbe rootoltad? nekem midnig leall Fastboot modban a tablet..
a tablet forgatasi hibat ugy ertem,h nekem mindig ugy all be vizszintesen,hogy a fizikai gombok alul vannak..ami marha bosszanto :I -
kiskakas
senior tag
A kingo root frissitette magat a pc-n,ez mar felismeri a tabletet, el is kezdi a folyamatot, de amikor a tab ujraindul, egy => Fastboot jelenik meg karakteresen es itt megall..
-
kiskakas
senior tag
mondom, ugyanez a kartya 1 evig tokeletesen mukodott egy huawei ideos s7 tabletben.. megprobalhatom leformazni a tablettel,de ugyanugy fat32-re fogja formazni es tobb ora lesz visszamasolni tablettel 32giga stuffot. Ma viszont megint megszivatott, gyerek kikapcsolta siman az oldalso ki/be kapcsoloval es az istennek nem akart visszakapcsolni..vegul a reset gomb segitett.
-
kiskakas
senior tag
elvileg van mukodo 5.0-ás lolipop fw:
http://www.lollipop-roms.org/mp3-0/allview-viva-h8-6113.html
-
kiskakas
senior tag
Neked nem csinal olyat,h neha kikapcs utan egyszeruen nem lehet beinditani? se kep,se hang..resetelni kell, majd ezutan elindul. Jolenne mar egy uj fw..de az a vicc,h a menuben sincs semmi nyoma frissitesi lehetosegnek.. csak sd-rol

-
kiskakas
senior tag
újabb 2 negatívum.
- az microsd kártya random leválasztódik, ilyenkor ki/bedugás sem segít, a tabletet kell újraindítani.
- teljes áramtalanítás után a tabletet néha csak nehezen lehet újraindítani, van,h csak a reset megnyomása után.Nagyon jólenne már egy új fw és / vagy root lehetőség.
-
kiskakas
senior tag
Technikai specifikációk:
-
kiskakas
senior tag
Sziasztok,
mivel még nem volt topikja, nyitottam egyet!

Technikai infok iTT!
A tech2.hu tesztelte a sima, nem HD , H8 verziót, az oldal jelenleg épp nem érhető el
emag.hu-n fekete pénteken 34e bruttóért volt megszerezhető!
Folyamatosan töltöm fel róla az adatokat..kis türelem!
Sajnos minimális foruma van a tabletnek és jelenlegi infóim szerint még nem rootolta senki. Egy román fórumon találtam némi infót,h elvileg a pc-s Kingo root-al rootolni tudta..nekem nem sikerült.
Eddig talált bugok:
- az 1g ram és a 16g belső tárhelyet ugyanúgy "Belső tárhely"-nek hívja a gép, így ha alkalmazást akarunk áthelyezni az 1g-ről a 16g-re, megkavarhat, hogy áthelyezés után ismét aktív az "Áthelyezés belső tárhelyre" gomb.. mivel ezzel tudjuk visszarakni az 1g-sre..- az automatikus képernyő forgatás 90%-ban hibásan működik, a játékok többsége úgy indul, hogy a fizikai gombok vannak lefelé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Arc Raiders
- Gigabyte alaplap topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Villanyszerelés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- További aktív témák...
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

kingo root megvolt pár hónapja, rooted..