- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzolgi
újonc
Beszéltem egy ügyintézővel, és mákom volt, pont a közelében volt egy supportos kollegája. Azt mondták, hogy van a tablethez patch - így mondta a srác -, de ha felrakom oda a gari. És én vagyok az első aki az 1 GB belső tárhelyre panaszkodik
Az oldalt megmondta, de még nem találtam meg a ROM-ot ami jó lenne a belső memória "egyesítéshez" - vannak vivás eszközök, de régebbiek - : http://www.xda-developers.com. Több szem többet lát, keressük...
-
bzolgi
újonc
Sziasztok,
2 napja vettem egy Allview Viva H10 HD és sikerült rootolni is - 4.4.2 - , de sehogy sem tudom azt a leválasztott 1GB belső tárhelyet megnövelni - telepítenék 1,12GB-os alkalmazást -. Tudna valaki ebben segíteni? Köszönöm szépen előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Tesla topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest