Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• marilllyo

veterán

válasz SchumiBácsi #935 üzenetére

Nem tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget. 8. küldetést kezdtem el. Egyelőre nem használtam medkit-et. Én első végigjátszáskor is minden egyes lépést guggolva tettem meg. Szóval az alien végig fenn volt a csatornába és néha néha lejött...körbenézett aztán vissza is ment. Nem rohantam...nem zajongtam. Csak azt öltem meg akit feltétlen muszáj volt. Egyszer sem használtam noisemaker-t, molotov-ot. Lángszórót is 1x-2x. Szóval majdem csurig volt mikor befejeztem a játékot. Most nightmare-n is egyértelműen sunnyogni próbálok. A 1702-nél volt, hogy végigrohantam. Egyébként...vicces, amikor visszaértem a dokihoz és dumáltam vele ugye átmegy a másik szobába ahol majd az alien megeszi. Na engem ott evett meg egyszer. Pont mikor ment volna át a másik szobába. Pedig azt hittem védve vagyok.
    Igazán 2 hely van amitől komolyan tartok. Az egyik az amikor rád szabadul az a sok android és azokat asszem ki kell nyírni mindet. Azt még nem tudom, hogy élem túl...illetve nem tudom majd, hogy tudok spórolni a lángszóróval. Márpedig a facehugger-ek ellen kelleni fog. Igazából türelmes voltam az előző végigjátszásnál is mert talán 1x-2x pörköltem oda a dögnek. El tudtam sunnyogni mellette. 1-2 tippet adhatnál, hogy hol keressek cuccokat, pl. naftát. Meg én az emberekből is sztem talán, ha 10-et megöltem. Inkább elkerülgettem őket.

Amúgy én úgy látom, hogy nightmare-n sem jön le többször az alien, hogy ha sunnyogsz és nem zajongsz. Megvan ő a csatornájában. Viszont ha sokáig nem haladsz a feladattal hanem csak bolyongsz a szobák között akkor bezony lemászik picit, hogy noszogasson.Illetve azt is észrevettem, hogy ha visszafordulsz valamiért...amit ottfelejtettél de nem a küldetéshez tartozik...akkor tuti, hogy lejön.

Új hozzászólás Aktív témák