- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleana
csendes tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Túlságosan elkényelmesedtem első alkalommal.

Egyik ismerősöm mesélte, hogy őt meg a lift hekkelgetése közben kapta el. Na én még ott nem találkoztam vele se először se másodjára. Mármint láttam, hogy kinyírta szépen azokat a fegyveres néniket-bácsikat, akik nem sokkal előtte még engem akartak kinyírni, de aztán el is ment és vége volt.
És gyönyörű, hogy az alien jelenlétét nem mentik a mentési pontok. Amikor először játszottam vele, már a vége felé volt egy olyan, hogy néztem szépen a mozgásdetektort, semmi jel, körülnéztem, semmi gyanús, hallgatóztam, csak a szokás. Mondom, oké, akkor mentsünk. A mentési pont se írta ki, hogy ellenség lenne a közelben, erre mire kettő pont kialudt a háromból hallom a sziszegést. xDD
Épphogy menteni tudtam, és már végem is volt. Visszatöltésnél meg a közelben se volt a dög. Ott nem kicsit könnyebbültem meg. xD
Új hozzászólás Aktív témák

- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Asus Prime H610M i5 12400F 16GB DDR5 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Amazfit Active okosóra
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest